Kuvissa kakaraiset vajaan vuorokauden ikäisiä, ovat nyt jo kovasti kasvaneet tuosta. Mindyllä riittää hyvästi maitoa ja erittäin huolellinen ja siisti äiti se on. Pentulassa on siis vielä hyvin hiljaista. Mikäs siellä oleskellessa ku pikkuset masut täynnä hyvää maitoa ja äippä huolehtii hyvin. Meikäläinen siis pääsee vielä helpolla tässä vaiheessa, ei tarvi ku kerran päivässä imuroida ja luututa laatikko ja vaihtaa aluset. Täytyy nauttia viimeiset loma päivät tästä helppoudesta, ku se karu totuus koiranpennuista kyllä taas tulee esiin reilun parin viikon päästä. Mutta jokatapauksessa ihania ne kaikesta huolimatta on.

Tässäpä siis kuvat syntymäjärjestyksessä. Ihanhan ne on eri näköisiä ku muutaman päivän niitä jo kattellu.

Pentu nro 1, narttu musta valkein merkein

Pentu nro 2. narttu musta valkein merkein

Pentu nro3, uros musta valkein ja ruskein merkein

Pentu nro 4. Narttu musta valkein merkein

Pentu nro 5. Uros musta valkein merkein

Ja pentu nro 6. Narttu musta ruskein ja valkein merkein

Tässä vaiheessahan ei juuri tan merkit vielä näy jos ne ei erityisen voimakkaat, mutta ku kurkkaa hännän alle, niin erottuu kyllä selvästi tricolor pennut.  Että tälläisia taaperoita täältä nyt löytyy, mielenkiinnolla tässä odottaa millaisia tapauksia näistä kasvaa. Pentuja on useita vapaana peruutusten vuoksi, elämäntilanteet ihmisillä kun saattavat nopeastikkin muuttua..

Pentukuulumisista ei tällä erää tämän enempää, pitänee kuiteskin jokunen tulos tänne laittaa, kun niitä roppakaupalla viimevikonloppuna viesteinä sateli kasvattien osalta. Agilityssä reippahat liitäneet loistavasti, kaikki Nabun lapsosia niin Lissu kuin Nana yhdistelmästä. Koetampa kaikki muistaa..

E-penskoista (Lissu x Nabu) Mindyn sisaruksista:

Vegalle maxi ykkösissä Kemissä nolla voitto ja siirto kakkosiin, mahtavaa Tiina ja Vega

Kitsille jälleen maxi kolmosissa  2 x nolla sijoituksilla 3. ja 4. Onnea huisasti Virpi ja Kitsi.

Ellille myös nolla maxi ykkösissä kisatauton jälkeen sijoituksella 3. hienoa hienoa Jossu ja Elli.

Ja sitte nuorempiin puolisisaruksiin Nana x Nabu pentueeseen eli G penskoihin.

Indylle maxi ykkösissä nolla sij. 2 ja  5 B radalta. Onnea hirmu paljon taitaville nuorille Inkerille ja Indylle, upevaa.

Ja nolla myös Mangolle Kemin agiliidoissa sij.3, Älyttömästi onnea Amanda ja Mango, olette mahtavia!

Että ei voi kuin olla iloinen näitten taitavien puolesta. Jatkakaa samaan malliin.

Ite oon jopa hieman ryhdistäytyny, meinaan  jäljellä on jopa pari kertaa nyt käyty viikon sisään Petran ja Iitan kans. Eka kerralla oli Nabu mukana, toisella kertaa Nabu ja Hukka ja jos en muuta tälle kesää saa aikaan, niin täytyy kyllä pojille jälkeä tehä ku sen verran mukavasti tuntuu homma olevan muistissa. Ja Iita on kyllä huippu!! Jana treeniä ollaan lähinnä tehty pienillä jäljen pätkillä ja täytyy sanoa että hienosti tyttö kulkee, tos hienosti, ei voi kuin ihailla.

Hukalle sellainen 150m jälki 4 kepillä ja talven jälkeen keppi ilmaisu on sisäistynyt melkoisen hienosti poijan päähän. Ja tarkkaa jälkeä se tekee, että voi voi kun innostuis tottista talvis aikaan oikeasti treenaan... Nabu nyt vähän hosottaa ku on pikkuisen ylilatautunu tällä hetkellä, johtuen ihan siitä ettei hirveästi mitään aktiviteettia oo harrasteltu. Mutta siihen nähden hyvin on silläki homma muistissa, ei se hirveää työtä vaatis jotta alokkaisiin voitaisiin mennä. Ottaisko ens kevään tavoitteeksi...

Että sellaista tälle erää. Jatkoa seuraa taas piakkoin.