Olipa hauska päivä tänään, kerrassaan rentouttava kaiken härdellin jälkeen (-: Suuuren suuret kiitokset kaikille tästä päivästä!! Oli mahtava nähdä kuinka 17 aussikkaa (heh omistajineen) sulassa sovussa hulluttelivat menemään porukassa. Mitä nyt Tinni vähän "isotteli" loppumatkasta, mutta sehän onkin terrieri eikä aussi (-: Tinni tosiaan katsoo että voi edelleen määräillä "pikku pentuja" tarpeen tullen, ei  oo vissiin hoksannu, että ne on kasvannu pikkuisen isommaksi kuin se (-: Noh onneksi se ei suurta vahinkoa saanut aikaan, pikku tassu haava Tähdelle, ei sen suurempaa.

Tosiaankin aloitettiin siinä 10 aikoihin aamusella Tassuntörmällä höpötellen kuulumisia pari tuntia ja hörppäiltiin hehkua ja kahvia sekä syötiin naposteltavia, joita oli riittävästi. Jokainen toi jotain pientä tullessaan ja pitopöytä olikin aika koria loppujen lopuksi, saatiin hyvä pikkujoulu samalla aikaseksi (-:

Puolenpäivän jälkeen lähettiin sitte meiän tontille lenkkeilemään ja siinä samalla penskat sai tutustua lampaisiin aidan takaa. Kiinnostusta ihmetyksille tuntu olevan, että eiköhän niillä taipumuksia paimennus hommiinkin olisi, jos pääsee joskus enempikin hommaan tutustumaan. Mukava oli nähdä kuin reipasta ja eloisaa sakkia kaikki olivat. Todellakin muistuttivat vanhempiaan E-pentueen kakrut ja ihan samanlaisia olivat kyllä Nanan lapsoset Sisu ja Astakin.

Iltapäivälenkin jälkeen osa porukasta joutui lähtemään, loput mentiin meille lämpimään kahville ja syöpöteltiin herkkuja ja juteltiin luonnollisesti koirista kaikkea mahdollista. Aivan siis mahtava päivä, todettiin että otetaan uusiksi ja vielä isommalla porukalla ja paremmalla ajalla. Oli mukava huomata kuin mahtavissa käsissä mulla on kakaroita maailmalla. Kiitos!

Ja viikon päästä tulee sitte Enki vauva hommiin. Tässä linkki Enkin masu kuviin: http://sannakan.vuodatus.net/

Mutta enemmittä puheitta alla kuvasia tältä päivältä. Kunhan onnistun taas picasaan niitä siirteleen, niin siellä sitte lisää. Keväällä sitte otetaan uusiksi, viimeistään kesällä (-:

lähössä lenkille

hurja lauma viilettää

ja hauskaa nillä ainaki on ja niin oli meilläki

tässä on palattu lenkiltä ja yritetään saada "joukkokuvaa" epätoivoisesti (-:

Lopulta ne sitte järjesty..aikain päästä (-:

Yksittäis kuvia, ekana Vega. Pennut (Nabu x Lissu) nyt viikkoa vaille 8kk.

Tähti

Sylvi

Sirius

Musti

Mindy

Kitsi (taustalla Jouni ja Simmi)

Justus

Elli

Sisu (Nana x Taitsu) komea kaveri jo 1v 7kk.

Simmi

Astasta en valitettavasti ehtiny saada kuvaa, kun ehti lähteä ennen mannekiini kuvauksia.