Huokaus...mitä enempi porukkaa lähtee, sen haikeammaksi olo tulee, vaikka elämä muutoin koko ajan on helpottunut. Neljä pentua on ollu huomattavasti helpompi hoidella kuin kymmenen, yllättäen (-:

Ja ihan ens alkuun pitää lisätä Ellin ja Johannan kuva, ku se viimeksi tais jäädä tietsikan tökkimisen vuoksi laittamatta, elikkä alla kuva Ellistä (Elessar Jewel) ja Johanna Runtti. Elli siis jäi ilokseni tähän Ouluun, joten tullaan näkemään paljon koiramaisissa merkeissä.

Keskiviikkona sitten lähti maailmalle Sirius  (Eomund Guardian) ja emännäkseen Sirius sai Manta Mustajärven, mukava nuori nainen, joka varmasti saa Siriuksen kanssa vielä paljon aikaan. Ainakin suunnitelmat on loistavat, toivottavasti myös koiruus sen ymmärtää (-: Sirius muuttaa näin alkuun Kannukseen, syksy sitten näyttää mihin emännän jatko opiskelut vievät. Sirius harrastuksina nyt ainakin PK- jutskat ja eiköhän muutakin jutskaa kuvioihin tule (-:  Reipas koiran alku se kuulemma on toistaiseksi ollut, joten alku ainakin lupaava. Alla kuva Siriuksesta ja Mantasta.

Ja tänään perjantain oli lähtö vuorossa "ykkönen" (Eomer Famous), kutsuma nimi on vielä hakusessa, mutta selvinne lähiaikoina mikä hmm prkle siitä tulee (-; Ykkönen on tosin ollut tosi iloinen ja mukava  ja suht kiltti lapsonen, eikä niiiin paha puremaan ku muutama muu (-: jotes mielenkiinnolla katsotaan, mitä tästä pikku miehestä kasvaa. Ykkönen muutti Rovaniemelle Maija Kylmäniemen luokse ja samaa taloutta asustaa myös mukavan oloinen nuori mies Miikka. Ykkösenkin kanssa varmasti puuhaillaan yhtä sun toista, aika sitten näyttää mikä se best laji sitten onkaan. Loisto kodin sai siis myös ykkönen, kiitokset siitä Maijalle ja Miikalle. Alla vielä kuva "ykkösestä" ja Maijasta.

Huomenna sitten käydään välillä kisailemassa Nabun kanssa vähä isommissa kisoissa ja sen jälkeen sitte lähteekin Elani, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.

Tässä vielä muutamien penskojen blogeihin linkit. Lisään nämä vielä sivuille kunkin oman nimen kohdalle, kunhan ehdin ja jaksan koodien kanssa taistella..

Mindyn ja Rillan blogi: www.silamar.vuodatus.net

Kitsin, Simmin ja Pirran blogi: www.koiratarha.vuodatus.net

Tähden ja Pojun blogi: www.pojunblogi.blogspot.com

Ellin, Jamin, Eetun ja Sisun blogi: www.jamieetu.vuodatus.net

Sylvin blogi: www.riidka.vuodatus.net

Sieltäpä sitte on mukava käydä aina juttuja lukemassa.