Kakarat kasvaa kohisemalla ja vauhti lisääntyy sitä mukaa. Nanaki on jo melko paljo pois pentujen luota, syystä että penskat käsittelee sen tissejä jo melkoisen "kova hampaisesti". Tänään pitää taas ottaa kynsienleikkuu operaatio, kun ovat reilussa viikossa kasvaneet niin paljon. Tänään olis myös tarkoitus antaa penskoille matolääke eka kerran ja käyttää taas puntarilla. 

Eilen kolmiviikkois "synttärin" kunniaksi maisteltiin pikku myky raakaa jauhelihaa ja sormen päästä punaista viiliä ja kyllä olivat innokkaina koko jengi maistelemassa "isojen koirien" ruokia. Mahottoman ahneita pikku rakkeja ovat. Pikkuhiljaa tässä sitte maistellaan enempi ja enempi, jotta viikon päästä saadaan alkaa jo syömään aterioita tissittelyn välissä. Maitoa Nanalla näyttäis olevan runsaasti ja pennut kyllä kasvaaki siihen malliin, että ei ne ainakaa nälkää näe.

Eilettäin kävi myös "kummitäti" Pirkko (Riekki) katsomassa penekoita ja otti samalla reissulla penskoista kolmiviikkois kuvat ja niitä tähän nyt esille laitan ihailtavaksi...ihania kuvia, kiitos valtavasti Pirkko! Kuvia EI saa ilman Pirkon (eikä minun)  lupaa kopioida , mutta ihailla saa niin paljon kuin haluaa ((-;

Pirkko otti myös muusta "aavesilmän" jengistä kuvia ja lisäänpä neki tuonne loppuun. Jengi lisääntyi viikko sitte kolmella elukalla, hiiritytöt Jetta ja Jippo, sekä hermeliini kani tyttö, jolle vielä mietitään kutsuma nimeä.

Mutta tässäpä kuvajaiset kolmiviikkoisista:

 Black Tri uros

Black Tri narttu

Red Tri uros

Blue Merle uros

Red Merle uros

Red Tri narttu

Red Merle uros

Pakko laittaa toisetki kuvat pipanoista, ku tykkään niin hirveästi ite näistä kuvista (-:

sisukas

pirpana

I am king (-:

enks oo komea

ruusunen

selvä naisten mies (-:

Aito "aavesilmä" BM uros

haukotus ((-;

Sitte näitä "öttiäisiä"

Pupuliini

hiiri vanhus Tiuku

hiirityttö Jippo

hiirityttö Jetta

Jetta ja Jippo

vilkkaat siskokset