Kiirettähän se on ollu. Haettiin lampaat viikko sitte tontille asustelemaan ja päivät kulkee silleen mukavasti, että aamulla klo 6.10 oon jo tontilla ruokkimassa lampaat (matkaa kotoa 10km), sieltä pyyhkäsen töihin ja oon koululla 6.40. Päivän siellä siivoilen oppilaitten jälkiä ja klo 15.10 kaahaan kotia kohti ruokaa laittaan ja ku on syöty niin viemään Villeä jäähallille harkkoihin, sillä nykyisin treenit 5x viikossa. Kolmesti viikossa vien samalla reissulla Jonten jalkapallo harkkoihin. Jouni yleensä ne sitte hakee. Ite ajan suoraa hallilta tontille lampaat laittaan yöpuulle ja samalla lenkitän koirat ja sitte kotia hommiin. Ilta jää arkisin lyhyeksi, mutta ei se tunnu päivä riittävän viikonloppunakaa. Mutta sitähän sanotaan että sitä saa mitä tilaa (-:

Tässä koko sakki lähössä tontille lava-auton kyytissä (-:

2087276.jpg

"väliaikais lampola"

2087307.jpg

Kuva "ennen ja jälkeen" lampaista.

2087297.jpg

Että ei oo ainakaa vapaa-ajan ongelmia ja täytyy sanoa että ku koirat reuhkasee illan mukana niin melkoisen hiljaisia ne on arkisinki ku kotia tullaan (-: Torstaisin käydään edelleen Nanan ja Nabun kanssa agility treeneissä, siitä ei luovuta, ku se on niin mukavaa nykyään. Haaveilen että kunhan saadaan tontille valot, niin sinne täytyy saada jokunen agility este, että saa kuvioita etes vähän kotonaki treenailla. Meinaan pelkät kerta viikko harjoitukset ei riitä, tuli taas todettua kisoissa viime viikonloppuna. Nana meni muka ku ainaski "höyryveturi" ku pääsi pitkästä aikaa kisaan. No joo eihän vaudissa mitää vikaa, mutta sitte ku on totuttu hienolla tekonurmella treenaan niin maneesin pohja vähän kostautu tuossa vauhti hurmiossa. Tuli siis rimoja alas, mikä on äärimmäisen harvinaista minun koirilta. Nabun kanssa en nyt kisannu, totesin viimeksi että on liian hankala keskittyä kahen erillaisen koiran kanssa startteihin ja voi tulla vaikka niitä vammoja niinku viimeksi...siis itelle..

Nanis

2087354.jpg

Että semmoista arkisin. Nyt viikonloppuna sitte olin ahkerana ja "trimmasin" lampaita...eh tulos ei ollu erityisen kaunis, kun ähersi pikku kopissa hämärässä ja tavalliset sakset ei ehkä ihan tuohon hommaan oo tehty, mutta sai niillä kuitenki likaisen pintakerroksen napsittua pois. Ne on tosi likaisia, ku syyskelit oli niin ankeat ja tykkäsivät Jongulla maata juuri liejulätäkössä!! Noh pitää niitä tuosta sitte hissukseen aina pätkä kerrallaan siistiä. Toivottavasti lumi nyt pysyy maassa, niin eivät enempäänsä sotkeudu.

Vaikka koko eroa on, leikki edelleen tasapuolista (-:

2087322.jpg

"kaneli ja babu"

2087390.jpg

Eilen otin pitkästä aikaa sitte kuviaki koirista ja muusta, ku oli kerranki valoisa ilma. Tosin vähän liian myöhäseen meni minun lenkkeily "keritsemis" hommien jälkeen, niin ei sitä kauneinta ilmaa sattunu kuviin, mutta valoa kuitenki.

Nabu

2087339.jpg

Lissu

2087346.jpg

Tane

2087362.jpg

Tinni

2087368.jpg

Taloki taas pätkän verran edistyny. Sokkeli on valmis ja ens viikolla alkaa "navetan" sokkelin teko. Talopaketti tulee parin viikon päästä, joten ihan mukava ku pääosin alkaa pohja hommat olla tässä vaiheessa tehtynä. Vielä lämpöputken laittoa ja sellaista pientä, sitte saa talo tulla ja siitähän ne hommat vasta alkaa. Rankka talvi on edessä, mutta jospa sen kunnialla selvittäis.

Talon pohja tällä hetkellä..

2087284.jpg

Ja "navetan" pohja

2087383.jpg

Ja enää on pari viikkoa siihen kun Enki tulee meille pentuhommiin. Pitääki alkaa ens viikonloppuna kaiveleen esille pentulaatikko ja aitaus jutut ja putsailla ne valmiiksi asennusta varten. Jospa ne sitte Enkille kelpais siinä missä äipälle ja siskollekki. Pikkuisen jännittää mitä se meiän koira porukka meinaa ku Enki tulee meille, mutta onneksi ne on tähänki asti olleet sopeutuvaisia, joten eiköhän se siitä kunhan alkuun päästään. Saas nähdä millainen pesue sieltä sitte loppujen lopuksi syntyy.

Enki Ruotsin reissulla...on niissä Lissun kans samaa näköä ja paljon.

2087402.jpg

Ja ens lauantaina meillä on pieni "pentutapaamisen" poikanen täällä meiän kulmilla. E-pentue tulee kokonaisuudessaan tapailemaan toisiaan, että miltä pikkuisen  isompana näytetään. Sekaan tulee myös muutama muu kasvatti, mutta siitä sitte lisää viikon päästä. Nyt lähtee kattomaan Idolsia (-: