Kiirettä on pidellyt, vaikkei pentuja talossa enää olekkaan...ainakaan hetkeen (-: Ensi viikolla se pikku Tane poika tulee vauhtia porukkaan lisäämään.

Mutta ihan ensiksi tulos tietoutta. B-pentueen Pippa (Ghosteye's Black Pepper) lisäsi "titteli" rivistöään parisen viikkoa sitten käydessään ihka ensimmäisissä jälki kisoissaan. Ja eipäs hullummin Pippaliinalla Marian avustuksella JK 1 irronut, meinaan tytteli nykäisi aikasta komiat pisteet. Jäljeltä Pippa sai hienosti täydet 170p. ja esineiltä täydetä 30p. Tottiksesta lähti "vaivaiset" 92p. Elikkäs komian ykköstulokset likat sieltä nappasi. Täysistä pisteistä jäi uupumaan vain 8 kokonaista pistettä (Ö mahtavaa tytöt ja onneksi olkoon vielä kerran! Kyllä on Pippakin sukunsa nenän perinyt (-: Jatkakaa samaan malliin.

Sitte terveystuloksia sen verran, että Nanan ja Taitsun (Ghosteye's Blueberry x Fairoaks Saltfleet Ty) pentusista on kuvauksissa käyneet Sisu, Onni, Sulo ja Asta ja hyvältä näyttää. Virallisest tulokset ovat tähän mennessä saaneet Onni  Ghosteye's Dash of Blue) lonkat A/A, kyynäret 0/0 ja silmät terveet. Sisulle myös lonkat A/A ja kyynäret 0/0, silmiä ei tuolloin voitu peilata, ku ei päästy samalla reissulla silmäspesialistille. Nyt sitte vaan jännitetään mitä Asta ja Sulo saavat kennelliiton lausunnoissa. Astalta kuvattiin myös mielenkiinnosta selkä ja siellä ei löytynyt mitään vikaa, ainoastaan töpö hännän viimeisessä nikamassa näytti olevan mutka.

Muita tuloksia minen nyt tähän hätään muista, mitä oon jo kirjoitellu, mutta lisäillään sitä mukaa ku mieleen tulee.

Laitan tähän loppuun muutaman kuvan vanhempieni luota Jongulta, jossa asustelevat jälleen meikäläisen lampaat. Tällä kertaa niitä on 5kpl pikku uuhia. Nättejä ja kesyjä tyttösiä. Nana ja Nabu + Tinni "parsonpaimen" niitä pääsivät pariviikkoa sitte eka kerran kattomaan ja kyllähän se Nabun vietti voimakkuus on sitä luokkaa, että pakkohan tässä oppiin sen kanssa on päästä. Joteska ensi lauantaina mennään Jokisaaren Minnan paimennuspäivään harjoittelemaan, mitä aloittelija voi alkaa treenaileen. Ja kunhan tässä ruotsin reissu on tehty, niin pitää alkaa tuolla omillaki lampailla käymään treenailemassa ja kysyä josko Minnalta sais vielä lisäoppia myöhemminki.

Eka kuva 6 viikkoisesta Tanesta. Tatu nimi vääntyi loppujen lopuksi lasten suussa Taneksi (Ö

Crofter Holding's Tatonka "Tane"

1676275.jpg

Nana pääsi aidan takaa katsomaan lampaita, lähemmäs en tohtinu vielä päästää..

1676258.jpg

Nabun ja mustan tytön henkistä "peliä" (-:

1676271.jpg

Tässä tilanne näyttää rauhalliselta, kuvan jälkeen sitten tapahtui äkkilähtöjä (-:

1676269.jpg

Tässä taas "maahan" harjoittelua

1676263.jpg

Tinni "parsonpaimen" (-:

1676266.jpg

Tinni järvellä, tulevissa sorsastus maisemissa (-:

1676272.jpg

Nana ja Tinni vauhdissa.

1676260.jpg

Naniksella vähän hiki

1676264.jpg

Kotipaikka, missä vanhempani asuvat. Pieni punainen tupa ja perunamaa..

1676262.jpg