Elikkä pikku mies Tane alias Taneli ja Tanttaraksikki kutsuttu täytti eilen huimat 9 viikkoa. Painoa kaverille on kertynyt 6.1kg tähän mennessä. Melkoinen jötikkä, on toista kg painavempi ku mitä Lissun pennut tässä iässä. Ehkipä kolme pentua on jo alkutaipaleella pikkusen enempi saanu evästä kuin mitä 10 pentua, että luulempa siitä tämän eron johtuvan. No joo mutta reipas ja villi kaveri joka tapauksessa. Käytiin Kokkolan klagissa pari päivää olemassa, Tane oli Nanan ja Nabun kanssa reissussa mukana. Tane oli kuin kotonaan kaikesta kummallisesta hulinasta huolimatta. Hieman kahteli hämmästyneenä ympärilleen, mutta uteliaana, ei lainkaan peloissaan. Tane tapasi siellä myös velipuolensa Siriuksen ja Vegan, sekä siskopuolen Sylvin. Kaikkien kanssa leikki olisi maistunut, vaikka keli oli aika ankea. Harmi kun ei voinut ottaa kuvia lapsosista.

1730311.jpg

1730315.jpg

1730326.jpg

Tuloksista sen verran että Nana teki kaikilla kolmella startilla vauhdikkaan hylyn...meitsi ei vaan saa sitä nyt hallintaan... mutta myönnetään että taitaa olla vain treenin puutetta. Kontaktit silti onnistui hyvin. Nabulle yks hylky ja kaks vitosta, toisessa sijoituttiin hienost toiseksi muistaakseni 38 koirakon joukossa. Että nollia jäädään vielä odottelemaan vaikka hienosti meniki. Kontaktit onnistuivat jälleen hyvin. Jatketaan treeniä ja katsotaan seuraavia kisa mahiksia heti ku aikaa on.

1730318.jpg

Sitte surullisempiin uutisiin lyhyesti...enempää ei vielä kykene runoilemaan.. Viime lauantaina sitten tehtiin se raskas päätös Sidin suhteen ja päästettiin vanhus pilvien reunalle lepäilemään ja meitä sieltä alas katselemaan. Päätettiin päästää vanhus, kun sen elämä vielä oli sen koiran kunnian arvoista. Kipuja oli jo ihan riittävästi leikatussa kyynäressä, muutoin vanhus oli vielä melkoisen hyvässä kunnossa. Suru on tietysti suuri ja ikävä on kova, mutta tämäkinhän on vain kestettävä...Alla kuva Sidistä viikko ennen viimeisiä unia..

1730329.jpg