Tämä on niitä kasvattajan haikeimpia ja murheellisimpia hetkiä (ainakin minusta), kun pennut pikku hiljaa yksi toisensa jälkeen lähtevät maailmalle uusien omistajiensa iloksi ja hmm riesaksi (Ö. En tiiä totunko tähän täysin koskaan, mutta tällä kertaa selvisin kuitenkin kyyneliltä...ainakin toistaiseksi. Ei ne toki kaukana olleet, mutta jotes kutes sain hillittyä itseni. Mutta erinomaisiin koteihin tälläkin kertaa penskat pääsivät, luulenpa että näistäkin pupseista vielä jotakin "isona" tulee, sen verran aktiivista sakkia ovat uudet ihmiset (-;

Pupseja lähti viikonlopun aikana yhteensä kuusi kpl. Eilen lauantaina lähti ensin Tähti (Elwing Starlit) uuden omistajansa Kaisa Ahosen luokse Ouluun. Tähti pääsee aussie uros Pojun seuraksi / komentelijaksi ja samassa talossa asustelee myös Jani niminen miespuolinen ihminen.  Tähti tyttöstä näemme sitten varmasti usein, ainakin niin on tarkoitus, Tähti tyttönen aloittelee varmasti ainaskin toko ja agilityn parissa kun ikä sallii ja lampaita varmasti myös käydään katsastamassa. Hyvin on kuulemma menny Pojun kanssa ja reipaskin kakara kuulumisten mukaan on ollut. Tässäpä kuva eilettäin hieman ennen lähtöä Kaisasta ja Tähdestä.

Toisena lähti sitten Kitsi (Evenstar Beauty) uuden omistajansa Virpi Niemisen luokse Jyväskylän korkeudelle Palokkaan. Siellä Kitsillä asustelee  kaverina aussie narttu Simmi ja sekamummo Pirra.  Ja asustaa samassa talossa Jouni niminen mukava mieskin (Ö Kitsistä varmasti kaavaillaan ainaskin agilty koiraa, aika näyttää, mitäs muuta ne sitten keksii. Kitsillä myös alku uudessa kodissa on sujunut toistaiseksi mutkattomasti. Ja alla kuva Virpistä ja Kitsistä.

Kolmantena lähti sitten Mindy (Evermind Flower) Marja-Leenan, Rillan ja Jarin luokse Ouluun. Mindystä varmasti kans kaavaillaan ainaskin toko ja agility koiraa ja paimennustakin olis tarkoitus sitten aloitella kun ikä sallii. Touhukas tytteli se Mindy on, joten tylsää ei varmasti huushollissa tule olemaan...saas nyt nähdä mite se Rilla pupsia jaksaa pitemmän päälle (Ö Alla kuva Marja-Leenasta ja Mindystä.

Ja neljäntenä ja viimeisenä lauantain lähtijänä lähti sitte Vega (Elboron Eternal) Tiina Ahvenlammen luokse Raaheen. Vegan kanssa asustaa myös walesin sprinkku Friida ja miespuolinen ihmis henkilö Marko . Vegasta kaavaillaan varmasti tottis, agility ja ehkipä pk hommeleita myöskin tulee herrasen elämään kuulumaan, hevosista puhumattakaan. Lampaisiin on myös Vegan kanssa tarkoitus myöhemmin tutustua. Mielenkiinnolla tässä nyt seuraillaan mitä punaisesta "paholaisesta" kasvaakaan (-: Alla kuva Tiinasta ja Vegasta.

Sunnuntaina lähti sitte vain kaksi pentua, joteska ei ihan yhdellä kertaa onneksi talo hiljene .

Ensin lähti Sylvi (Eowyn Joy) Riikka Braggen luokse Vaasaan asustelemaan. Seurakseen sylvi saa kaksi komeaa cairninterrieri poikaa Aatun ja Takun.  Vauhtia varmasti tässäkin huushollissa tulee riittämään. Sylvistä olis tarkoitus tulla pelastuskoira ja varmasti se myöskin agility kentillä tullaan joskus näkemään ja kuka ties mitä tämä "nuori pari" keksii. Myöksin Sylvin kanssa on tarkoitus lampaita katsastaa kunhan ikä antaa myöten. Alla kuva Sylvistä ja Riikasta.

Ja sunnuntain toinen ja viimeinen lähtijä oli sitten Elli (Elessar Jewel), joka jäi myöskin tänne Ouluun Johannan ja kultsu poikien Eetun ja Jamin "Iloksi" (Ö. Ja Sisu serkkua varmasti näkee myös paljon "mummolassa" hevoshommissa Runteilla ja muutoinkin treenien puitteissa. Ellistä on tarkoitus myös tulla "moni osaaja" eli aloittelee varmasti ainakin tokoa, agilityä ja hakua ja mitä nyt muuta keksivät. Lampaita on tarkoitus tulevaisuudessa myös Ellin kanssa hätyytellä (-:

Kiitokset suuret vielä kerran loistaville uusille omistajille, kun tarjosivat näin "makoisat" ja aktiiviset kodit pienoisille.

Loppuun pitänee vielä mainita pesueen sisarpuolista tuolla Ruotsin puolella. Nabulle ja Libbylle syntyi 11.5. kolme komeaa poikaa, joista yksi muuttaa heinäkuussa tänne meillä isukkia ja muuta sakkia kiusaamaan. Riiviö on nimeltään Crofter Holding's Ghosteye Tatonka ja ikää tällä hetkellä tasan kolme viikko. Täältä löytyy lisää tietoa kyseisestä pesueesta http://web.telia.com/~u44307365/

Ja tulostietoutta sen verran lisättäköön, että Lissun ja Sidin eka pesueen penskoista (jotka ovat Dancing Skies kennelin nimellä, sijoituspentue) kävivät luonnetestissä tänään Minni (Dancing Skies Wingy) sai huikeat 248p. Peppi (Dancing Skies Hermione) 112p. Kiitokset molemmille omistajille, kun käyttivät tyttöset testissä. 

Muuta ihmeellistäpä ei tähän erään vielä olekkaan mainittavaa...yritän tässä selvitä flunssasta jotta olis kohtuu kunnossa toko SM kisoihin...