Kiireitä on taas piisannu, ei oo ehtiny blogia, eikä kotisivujakaa päivitellä ollenkaa. Ne nuo harrastukset tahtoo viedä aikaa,  niin lasten kuin omatki. Ville oli viikonlopun isänsä kanssa Kuortaneella sellaisessa "tulevaisuuden tähti" turnauksessa (pelaa jääkiekkoa) ja minä sitte päivystin kotona Jennan ja Jonten kanssa. Tietysti juuri nyt sato lunta ihan tuhottomasti, joten kaikki hommat, niin sisällä kuin ulkona luonnollisesti kaatu meitsin päälle. Lauantaina sitte käväsin Nanan ja Nabun kanssa agilityn epävirallisissa harjoittelemassa ensi viikonlopun kisoja varten. Iha mukavasti meni startit, etenkin Nabun suorituksiin oon erityisen tyytyväinen, sen verran "vihreä" se tuossa agilityssä vielä on. Vauhti sillä ainaki on hurja, sillä mölli radalla, missä ei ollu kontakteja ja keppejä niin se kaahasi sellaista kyytiä että oli paljon parempi aika ku Nanalla vaikka Nana teki puhtaan radan ja Nabu kiersi yhen  ylimääräisen putken (-:

Mutta muihin asioihin. Enkin sulho sitte varmistu, ku pojat (Edu ja Pepe) kävivät silmäpeilauksessa. Kummallakin oli terveet silmät jalostus käyttöä ajatellen. Edulta lääkäri oli ihan lopussa löytäny yhen ripsen pikkuisen väärästä paikkaa, josta kylläkään ei koskaan ole mitään haittaa ja ei sitä aikaisemmissa peilauksissa olla etes huomattu. Pepeltä tarkkasilmäinen täti oli nähnyt jotain pentuaikana podetun lievän silmätulehduksen aiheuttamia pilkkuja, mistä ei kuitenkaan tule olemaan koskaan mitään haittaa. Mutta ei siis mitään jalostus käyttöä haittaavaa vikaa kummallakaan. Enkin sulhaseksi me ollaan sitte valittu Pepe poika, joka kävi meillä pari viikkoa sitte kyläilemässä. Tosin sitähän ei tiedä, jos Enki päättääkin että hänen mielestään Edu on parempi vaihtoehto ((-; Juups, vaan juoksu ei vielä oo alkanu, joten odotellaan nyt rauhassa sitä ensin. Kotisivuille yritän päivitellä viikon päästä nuo suunnitelmat kokonaisuudessaan. Nyt pitää alkaa pakkailemaan kamppeita kasaan, sillä ens viikolla olen taas opiskelemassa Kannuksessa ja takasi tuun vasta perjantai iltana.

Sisusta kuulin taasen tänään hyviä uutisia ja sain tosi kivoja kuviaki siitä, onnellisen näköinen kaveri, ei voi muuta sanoa. Sisulla siis pyyhkii hyvin, sillä on paljon uusia hyviä koirakavereita ja Sannin kans elämä luistaa hyvin.

Sisu ja sen komea kaveri, kylläpä niillä hymyilyttää (-:

1265140.jpg

Tässä tyytyväinen koiruus Sanni emännän sylissä <3

1265137.jpg

Tinni tyttönen kasvaa kovaa vauhtia, ainakin jalkoja (-: Ja hirmuista vauhtia se jo viilettää isompien perässä lenkillä. Eilen käytiin tunnin metsälenkki ja kakara ei väsyny ollenkaa vaikka luntaki on jo melkoisesti mitä pahnata.

Alla kuva "tytöistä" yhtenä pakkas päivänä.

1265118.jpg

Mutta lisää sitte Kannus viikon jälkeen!