No niin, nyt on sitte asuttu reipas viikko täällä uuessa kodissa, viikko sitte perjantaina tultiin ensimmäiseksi yöksi. Hommia on vieläki niin paljon, että tunnit ei taho vuorokaudessa riittää, mutta eipä mee ainakaa elämä hukkaan sohvalla maatessa Silmänisku Nyt sitte sattu tälläinen kylymä keli ja piti herätä Jontelle tekemään evästä ku lähti jalkapallo turnaukseen, nii ehtii vähä aikaa tässäki istahtaa.

Mutta asiaan. Talo on sisältä jo ihan pikku fiksauksia vaille valmis. Enää jokunen lattia lista puuttuu ja silikoonia joistaki pikku paikoista, sekä tämmöistä sisustus rekvisiittaa kuten lamppuja. Ulkopuoli onki sitte jo iha toinen juttu.. Tavaraa on paljon hujan hajan tuolla katoksessa ja autotallissa ja tietesti rakennus aikaista sotkua on vielä ympäristössä siivottavaksi. Mutta eiköhän ne viimestään sitte kesälomalla saa siivottua loppuun, ku ei tarvi päiviä uhrata töissä. Sielläki kivasti perussiivoukset menossa ja iha helpolla ei pääse ku yhen toisen siivoojan kans kaks koulua kahdestaan käydään läpi. On meillä onneksi reipas "tonnityöläinen" vielä ens viikon kaverina, joten jospa sitä jotaki saahaan aikaan.

Elukka rintamalla on tapahtunu sen verran "uudistusta", että Helatorstaina meille muutti "köyhän miehen lehmä" Hilta ja sen pienokaiset Maisa ja Meisi. Nämä edellä mainituthan on tietesti Vuohi kuttu ja kilit HymyAivan mainioita elukoita, tykkään iha älyttömästi, vaikka voi ne tietty jossai vaiheessa aiheuttaa harmaita hiuksia. Joteski tykkään, että tuo vuohi on huomattavasti älykkäämpi eläin ku lammas. Ne meinaan keksii jos vaikka mitä jäynää ja pikku kilistimet löytää kyllä varmasti aina aidasta raon, mistä pääsee seikkailemaan. Noh Marjo täti on ollu ilkeä ja pistäny sähköä aitaan, joten toistaiseksi porukka on pysyny sielä missä pitää eli lammas muorien kanssa samassa osoitteessa. Hiltan kanssa ollaan opeteltu lypsy hommia..voi sanoa, että kumpikaa ei oo tässä lajissa konkareita Nauru Mutta kyllä sieltä  joka ilta jotain tulee (pisarastahan se meriki on muodostunu Nauru) Onneksi on lypsy taitoinen sisko olemassa, jos tuo tekniikka ei ala löytyä heh heh. No joo, mutta tosiaan tälläinen uutistus. Kanat ja kukko tulee sitte ens viikonloppuna ja ens viikon aikana se pitäs Käpälämäen Martanki tänne muuttaa kesä seuralaisen kanssa. Niistä sitte kertoilen enempi lisää myöhemmin.

Tässäpä Hilta, Maisa ja Meisi

1244351328_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinä Maisa lempi puuhassaan, tätä ne Meisin kans harrastaa päivittäin ja nuo lampaat vaan tykkää selkä hieronnasta.

1244351436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koira rintamalla ei mitään ihmeellistä. Terveys tuloksia tässä jokunen ollaan päivitetty ja kasvateista mm. Pippa on jälleen kunnostautunut toko puolella. Pippa meinaan käväisi piiiitkän tauon jälkeen toko kisoissa ja nappas komean ykkös tuloksen erikoisvoittajaluokassa 287p ja sijoitus ykkönen. On ne vaan eri flikkoja, onnea iha huisisti vielä tätäkin kautta hienosta tuloksesta!! Terveys puolella silmiä on peilattu Nanalta, Nabulta,Mindyltä, Sylviltä, Vegalta ja Axilta ja terveitä kaikki olleet. Vegalla tosin joku ylimääräinen ripsi oli löytyny, katotaan sitte löytyykö joskus myöhemminki. Luustoa on myös kuvattu ja E-pentueesta juuri vuoden täyttäneistä Mindylle kyynäret 0/0, lonkat C/C diagnoosilla että hieman matala lonkkamalja ja jonkin verran löysyyttä. Samalta kuulostaa ku Sidillä aikoinaan, joista ei ollu sen 13v aikana mitää vaivaa ja tuskin tulee olemana Mindylläkää. Vega veljelle A/A lonkat, 0/0 kyynäret ja 0/0 polvet ja selkäruotoki kuvattu terveeksi. Myöskin Pommi D-pentueesta käväisi luusto kuvissa ja lonkat A/A, kyynäret 0/0, selässä jokin pieni muutos viimeisessä nikamassa, joka onneksi ei ainakaan toistaiseksi ole koiraa vaivannu ja toivottavasti ei tule vaivaamaankaa. Niiin ja Axi pojalle (D-pentue) ja Jorma isännälle komea ykkös tulos Axin eka jälki kisoissa heltorstaina. Maastosta täydet 200 ja tottis hienosti 83p. Mielenkiintoista nähdä mihin tämä pari ehtii!! Onnea hirmuisesti vielä tätäkin kautta pojille. Muuta en nyt äkkiseltään muista, mutta lisäillään ku tulee mieleen.

Omista treeneistä sen verran, että vieläkää ei muuta oo ehditty ku Nanan ja Nabun kanssa agilityssä ahkerasti käydä. Mikko meitä edelleen kärsivällisesti goutsaa, lisäksi käytiin Marin treeneissä Nabun kans viime viikolla korvailemassa "poissa oloja". Väliin menee iha mallikkaasti, väliin sitte tuntuu että en taida sittenkää osata mitää Hymy mutta hitaasti hyvä tulee, eikös se sanontaki mee joteski sillee. Omat esteet pitäis nyt pian saada kesä treeniä varten, jotta pääsee paremmin treenaamaan. Ja voi että ku ehtis sinne jälkimettään...

Joo vaan nyt on jatkettava hommia, jotenka lisää sitte taas seuraavalla kerralla.