No niin nyt ku Jenna on tänne asentanu kuvia jo valmiiksi, niin minun ei tarvikkaa ku vähän tekstiä tällä kertaa lisätä. Otettiin tosiaan viime viikon torstaina kuvia Jennan ja Sallan (harjoittelija eläintenhoidossa) kanssa koirista ja muutaman muu eläin kuvan oli tyttäret sitte tuonne maatila blogiinki kuvannu. Alku meinas olla hankalaa, "parhaimmat" sessiot kuvauksista puuttuu, nämä on jo siistejä sen jälkeen ku melkein palo päreet...No minkäs teet ku toiset niin innoissaan. Mutta osaa ne kaikki kuitenki vielä istua ku vähä aikaa yrittää  Alla olevassa kuvassa neuvoteltiin, että niin mitä sitä pitikää tehä ja nehä muka kuuntelee

ei näin (kattokaa Lissun ilmettä heh ja Tinnin)

vaan näin (Tane näyttää tosi isolta ja kaikille niin leveä rinta (:

Hyvä! -> Ja Nabu poika kiltisti vielä istuu ku muuta lähtee pikkuisen ennen lupaa liikkeelle (:

Pojat siinä, kyllä niissä on jotain samaa, isässä ja pojissa (:

Hukan lennokasta menoa  hymyn kera (:

Hukka

Nabu

Nana (aina jossaki ehtii rypeä niin ettei viiti seisoma kuvaa ottaa )

Lissu , melkein jo 11v

Tane 3v kohta

Tinnin masu melkein 5 viikkoa.

 No niin aloitetaampa vaikka Tinnin kuvien jälkeen uutisista että pentusia on siis tulossa. Tinnihän käytettiin tasan 5 viikkoa sitte astutuksella Kemijärvellä Sallasta kotoisin olevan komean Igorin luona. (Lisätietoja pentuja sivulla) Näköjääs jääny se astutus reissu mulla tänne kertomatta. Aivan ihana ja komea uros se Igor ja mukava omistaja. Pari päivää oltiin reissussa, astutettiin 26.-27.3.11 ja pentusia me sitte odotellaan toukokuun loppupuolella suunnilleen 28.5.11. Viime perjantaina Tinni käytettiin ultrassa, Jenna käytti ja olihan siellä pentusia näkyvillä. Varovainen arvio 4 tai 5 pentua. Masu on kyllä iso, kuvien perusteella isompi ku viimeksi. Näissä kuvissa se ei niinkää näy, mutta ku tänään otin tasan 5 viikkoa olevat kuvat, niin tuntuu että maha on suorastaan pullahtanu sen jälkeen ku ultrassa käytiin. Nyt sitte toivotaan että seuraavat 4 viikkoa menee hyvin ja lopputulos on mitä ihanin ja saadaan ensimmäiset Ghosteye's parsonit maailmaan 

Sitte aussie kasvattien tuloksiin, ei voi kuin ihailla kasvattien omistajia aktiivisuudesta. Loisto tyyppejä kerta kerran jälkeen niin omistajissa kuin kasvateissa. Kiitos siis uurastajille jälleen. Aloitetaampa vaikka terveys tuloksista näin ensin. Roxy tyttönen käväisi maaliskuulla kuvauttamassa luustoaan ja lopputuloksena hienosti lonkat B/B ja kyynäret 0/0 ja selkärankakin oli ollut siisti kuin helminauha. Kiitos Jennylle kovasti hyvästä koiran hoidosta ja eritoten terveys tuloksien päivittämisestä. 

Sitte Pippa käväisi jälleen tarkastuttaan silmät ja edelleen terveenä pysyneet. Kiitos Marialle tietojen päivittämisestä. Pippaliina ja tietysti koko B-pentue täytti 22.4 jo 7v, jotes terveistä silmistä saa olla ylpeä. Pipallehan pari vuotta sitte sattu pieni törmäys onnettomuus jonka seurauksena näkyi lasiais vuotoa, nyt tais olla jo kolmas kerta kun tarkastut näytti puhdasta. Hieno homma. 

Ja nuorimman eli G- pentueen terveys tutkimukset myös alkaneet. Inkeri käytti rohkeana ensimmäisenä Indyn kuvauksissa ja lopputulos aivan mahtavasti lonkat A/A ja kyynäret 0/0, silmissä toisessa edelleen tietysti se iris coloboma näkyvissä. Mutta onneksi se ei koirulia mitenkään haittaa ja se kun ei onneksi etene. Kiiiiitos Inkerille koirulin erinomaisesta hoidosta ja eteenpäin viemisestä.  Jatkoa tässä odotellessa  Samasta pesueesta myös Iita on kuvauttanut luustonsa, virallisia tuloksia vielä odotellaan mutta lupaavina tulokset lähtivät kennelliittoon.

Sitte synttärionnitteluiden jatkoa. Huhtikuu on ollu meillä suosittu syntymä kuukausi. Lissun pentueista myös E-pennut täyttivät 7.4.11 huimat 3v. Nämä vahingot on osoittaneet, että vahingotki voi joskus olla onnen kantamoisia ja että koirat joskus tietää nämä jalostuskuviot paremmin kuin kasvattaja itse... Onnea siis näillekki supereille aikuisen ikään tulemisesta. Tosin ei ne järin aikuisilta vaikuta, mutta hienoja koiruuksia.

Ja myös Nanan (ja Taitsun) ensimmäiset pennut eli D-pentue täytti 15.4. huimat 4v. Pari kaveria on tästä sarjasta poistunut. Ei niitä helpoimpia kavereita tässä sarjassa, mutta hienoja kavereita siitä huolimatta. Omistajat omaavat lehmän hermot ja mahtavan taistelutahdon Onnea Axille, Pommille, Onnille, Nupulle ja Astalle.

Ja tuloksiin harrastuspuolella. E-pentue on tehny töitä taas aivan tajuttoman hienosti. Vega aloitti pitkän tauon jälkeen agityilyn ja hienosti tuli nolla ykkösissä huhtikuussa ja nyt vielä puuttuu se yks niin siirtyy kakkosiin.

Sylvi samaisesta E-pentueesta on käynyt pelastuskoiraliiton pimeän osuuden suorittamassa hyväksytysti. Alue on ollut huimat 3 hehtaaria ja ukkoja sielä 3 ja aikaa 45 min. joten ihan helppo nakki se ei pimeässä oo. Pikkuinen pippuri siis enää päiväosuutta vaille häly kelpoinen koiruli. Onnea Riikalle hienosta suorituksesta, ei voi kuin olla ylpeä teistä(kin) Uskomaton pari te ootte.

Ja edelleen E-pentueen tuloksiin. Kitsi ja Virpi käväisivät 19.3.11 Kuopiossa hakemassa kakkosista viimeisen eli siirtonollan kolmosiin ja vajaa kuukausi myöhemmin tekaisivat sitte ensimmäisen nollan kolmosissa, että melkoisen lupaavalta näyttää tämänki parin meno. Jatkakaa siis samaan malliin  Ja onnea vielä kovasti näistä edellisistä.

Että sellaista menoa tässä vajaan pari kuukauden aikana on Ghosteye's kasvatit saaneet aikaan. Vielä kun itsekkin alkais taas saamaan jotakin aikaan niin ei olis niin saamaton olo... Ollaanhan me toki Hukan kans Katrin ja Krissen kans muutamia kertoja tokoa jo treenailtu. Ja Hukka olis niin innokas hommaan, mutta mulla tahtoo edelleen olla vähän nihkeää tuo treenailu. Ongelma tahtoo myös siinä olla että auto on harvoin käytössä ja täältä keskeltä ei mittää on hankala sitte sovittuihin treeneihin kauemmas lähtiä, mutta nyt kun mulla on tuo apulainen tuolla eläinhommissa niin eihän sitä tiiä jos vaikka tässä innostuis enempiki taas kesän päälle. Mulla tosiaan sattu erittäin hyvä tuuri, kun sain eläintenhoitaja harjoittelijan melkein 3kk tänne töihin. Hyvä tuuri vielä senki suhteen että vaikuttais reippaalta tapaukselta. 

Mutta nyt jatkaa muilla hommilla. Yrittää päivittää Tinnin masun kasvattelua nyt viikon välein tänne kuulumisien kera.