Kaikilla kasvattieni omistajille koirineen sekä ystäville, sukulaisille ja muille tutuille. Pikku tonttuna kuvassa toimii meille kotiin jäänyt Hukka poika (Ghosteye's Ghost Wolf).

Muutama sananen joulua edeltävistä tapahtumista. Pentuset siis ovat lähteneet kaikki nyt maailmalle seikkailemaan. Hyvät kodit saivat jälleen kerran pienokaiset. Onnea kaikille elämän taipaleelle ja mukavia hetkiä uusille ihmisille pikku riiviöitten parissa. Kuvajaisia pennuista viimeiseltä viikolta löytyy täältä http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/TosiPienet_480 Vanha kamerani alkaa jo vedellä viimeisiään, joten viimoiset kuvat pennuista on ottanut Sami Varjo, ei  mitään tälläys kuvia mutta hyviä äxöni kuvia pennuista hommissaan  

Parsonin pennut muuttivat kaikki Ouluun, joteska näjemmä varmasti Tinnin kanssa näitä pikku riiviöitä useamminkin. Nanan penskoista Nukan perästä muuttivat järjestyksessä Iita (Ghost Ice) blue merle narttu Ouluun ystäväni Petra Laukkaselle sijoitukseen, sitte muutti Eetu (Ghost Knight) Anna-Mari Aholan ja Antti Mikkosen luo Jääliin, sitte lähti Kajo (Ghost Buster) Tyrnävälle Johanna Kämäräisen sekä Ollin ja Oliveri pojan luokse. Ja lauantai aamuna muutti sitte Indi (Ghost Indigo) Inkeri Haapamäen luokse Kausalaan ja lauantaina lähti myös Mango (Ghost Cayenne) Amanda Hoolin luokse Tornioon ja sunnuntaina sitte Minni (Ghost Onyx) muutti Heidi Kämäräisen perheeseen Kuusamoon. Uusia kuvia yritän sitte saada pennuista laitettua tänne kunhan niitä alkaa tulemaan. Hukka poika jäi sitte tänne meiän "riesaksi", kun ei nyt sen erikoiselle luonteenpiirteelle tuntunut löytyvän sopivaa kotia. Jostaki syystä me sitte kyllä ihastuttiin koko porukka siihen ja tultiinpa sitte siihen tulokseen että jääköön tänne.Hukka on täällä kotosalla niiiiin lellikki, oikia sylivauva ja vaikuttaa niin aikuiselta "pikkuvanhalta" pennulta, mutta selvästi pidättyväisempi kuin toiset pennut ja sen verran "isoa poikaa" esitti jo 5 viikon vanhana, että varmaan sieltä Sidi vaarin piirteitä ainakin tulee esiin ja paljon Pommi velipuolen itsenäisiä piirteitä, nähtäväksi nyt sitte jää mihin suuntaan tuosta muokkaantuu. Sen verran iso lauma täällä sitä on kasvattamassa, että ei se ainakaan kovin nopeasti korkealle kapua

Sitte muista uutisista mainittakoon, että Enkin ja Voysin penskat ehtivät täyttää tuossa pari viikkoa sitte 1v, komea katras on penskoista kasvanu. Kiitokset vielä tätäkin kautta F-pentujen ihmisille upeasta kalenterista jossa kuvamalleina ovat F-pennut eri ikäisinä.

Niin ja reipas viikko sitte käytiin Taneli Kanelilta poistattamassa ne pallerot jalkovälistä. Toinen hyvin kehittynyt pallukka löytyi vatsaontelosta, mikäs lie sitte syynä, ettei löytäny oikeaa reittiä oikealle paikalleen. Pikkuisen se tietesti harmittaa, ku samalla otettujen kuvien perusteella vaikuttais, ettäTane on luustoltaankin terve kaveri. Kennelliitto nyt sanoo sen lopullisen lausunnon, mutta jokatapauksessa hyvältä näytti. Siinä olis saattanu hyvinki olla hyvä jalostukoira myöhemmin, on sillä sen verran mukava luonne, mutta eipä se muutoin koirulia huononna vaikka noita hommia ei pääsekkää hoitamaan.

Muutoimpa täällä ei suureellisempia uutisia tälle erää. Tänään oon laiskotellu viimeisen vuoden edestä. Sattu niin hyvä mäihä, että lykkäs aaton perään - 29.2  asteen pakkaset, jotes ei oo tarvinnu liikkua kotoa mihinkää, jotes nyt sitte on saanu levätä. Aamulla käväisin koirien kanssa vajaan tunnin lenkin aamutallin päälle ja loppu ajan oon löhönny sisällä. Pitänee sitte iltatallin perään käyä vielä pikkulenkki että saa koirat purkaa paineitaan ja samalla sulatella kinkkua ja muuta moskaa. Kuvia tässä olis tarkoitus talli eläjistä ja tietysti muustakin ottaa nyt enempiki, ku joulupukki oli muistanu minuaki ja toi vähän paremman kameran..nyt pittää vaan opetella käyttämään. Palaamisiin siis.