Tarinointi tänne on nyt vähän pakosta jäänyt jonkin aikaa, kun tuo kotitietokone meni rikki. Edelleen korjattavana masiina ja ei tietoa milloinka saadaan takasi, jotes juttua tulee vasta sitten enemmälti kun kone käytössä. Muutama pikainen päivitys kuitenkin nyt samalla.

Noitten muitten öttiäisten elämää kerron tästä etiäpäin tuolla "Marjon maatila" blogissa, tänne sitte enempi ne koiramaiset jutut aina ku ehtii. Linkki löytyy kotisivuilta yläpalkeista. Lyhykäisesti mainittakoon että meille ilmestyi liuta kaninpoikasia. Meiän uskomaton kääpiöluppis uros onnistui joteski astumaan molemmat jättitytöt, jotes nyt on sitte kaninpoikasia (: Jippu pyöräytti 7 poikasta ja Ruska 5 elävää poikasta. Muutama pupunen on vielä vapaana jos joku innostuu tälläisistä risteytyksistä (: Erittäin vaikea tajuta, kuinka Bamse temput onnistui tekemään, että kani on kani vaikka voissa paistettais.

Koira rintamalta sen verran, että Nabun kanssa siirryttiin tässä joku aika sitte kakkosiin, saatiin vihdoin se kolmas siirtonolla komealla voitolla. Seuraavaksi olis tarkoitus starttailla äitienpäivän tienoilla. Ollaan myös pääsiäisestä saakka Nanan Nabun ja Hukan kanssa aloiteltu hissukseen tokoa treenaileen Iitan ja Petran innostamana. Hukka on kyllä aikalailla äiteensä kaltainen niissä hommissa. Nanan kans vähän haaveilen että jos päästäis tälle kesälle lopultai jälkikisoihin...kunhan nyt eka päästäis reenaan.

Mutta nyt tässä työt vielä kutsuu, jotes ei tällä erää tämän enempää, toivottavasti se tietsikka piakkoin "paranis", sitäki näköjään tarvii aikalailla.