Hohhoi, kylläpä se on kiirettä pidelly!! 5kpl viriiliä aussia taloudessa pitää meikäläistä iha mukavasti liikkeessä, jopa puntari on sen tässä puolentoista viikon aikana huomannu (-; Iha hyvä näin joulun alla!

Mutta sen verran päivitystä nykytilanteeseen, että Sisulla on nyt toiveita päästä uuteen erinomaiseen kotiin, jos poika ymmärtää käyttäytyä edukseen ((-; Perjantaina Sisu lähtee Ouluun hyvän ystäväni luokse "koeajalle" muutamaksi päiväksi kokeilemaan onnistuisiko elämä kerrostalossa koirakavereitten kanssa. Tiedossa olisi emännän osalta aktiivinen ja ennen kaikkea hyvähermoinen ihminen (verrattuna minuun) ja koirakavereitten osalta leppoisia esimerkillisiä poikia Sisulle elämän mallia näyttämään (-; Ainoa iso kysymysmerkki  on se, että kuinka poika sopeutuu kerrostaloon ja ennen kaikkea sen ääniin. Rivitalossahan se Sisu on aiemmin asunu ja sillä sitä vartioimis taipumusta on, tosin mitä tässä reilun viikon aikan oon nyt päässy näkemään, niin taitaa nuo Sisun "ongelmat" vartioinnin yms. asioitten suhteen olla siinä, että kaveri on melkoisen pehmeä ja epävarma nuori mies monessa suhteessa, joten tarvitsee tosiaan tueksi hyvähermoisen, rauhallisen ja koiria tuntevan kodin ja plussaa olisi tuo hyvä koirakaveri perheessä. Tarvitsisi siis paljon paljon erillaisiin paikkoihin, ihmisiin ja tapahtumiin tutustumista jne. Joten ei auta ku pitää peukkuja että tuo Oulun koti onnistuisi!!

Täällä meillä asiat on sujuneet hyvin. Yhesti viikko sitte tiistaina käytiin voimakkaampi keskustelu siitä, tullaanko autoon silloin ku minä sanon vai ei, vai juostaanko 10m päässä pylly pystyssä lällätellen, että "koetappa eukko saaha kiinni" !! Meikäläisen "pipo" ei kärsivällisyydellään kovin kauaa tuollaista pelleilyä kestä, joten opetuksenhan se poikanen sai, mutta sen jälkeen se ei opetuksia oo tarvinnukkaa, tottelee tosi hienosti ja on hyvinki kuuliainen.

Päivisin Nana on sillä sisällä seurana ja nuo omat koululaiset on sanoneet, että ihan hiljaista on ku menevät kotiin...Nana ku on tässä suhteessa tosi esimerkillinen, ei möykkää turhia. Ei oo tehny mitää tihutöitä päivällä ja ruoka maistuu, virtaa riittää jne.  Että semmoinen Sisu.

Mutta sitte meiän pikku neiti, ihan pakko laittaa Tinnistä 6 viikkois kuva, ku Anne eilen sen lähetti. On se vaan niin SULOINEN...saas nähä pettääkö ulkonäkö ((-; 14.12 me sitä mennään hakemaan, ei olis ennää pitkä aika. Mutta kiva joululahja meiän tavalliseen arkeen (-;

Siinä se Tinni tyttönen 6 viikon ikäisenä (-;

1108276.jpg