Käytiimpä tänään sitte lääkärin tarkastuksessa pennosten kanssa ja Nana käväisi samalla uudestaan kyynär kuvissa. Kaikki pienokaiset terveitä niin ruumiinsa kuin sielunsa puolesta (-: Kaikilla oli puhtaat silmät, ei löytynyt edes iris colobomaa (-; Kaikilla pojilla tuntui  kivekset siellä mistä pitääkin, kellään ei ollut napatyrää, purennat normaalit pentu purennat ja sydän sykkii terveesti. Kyllä nyt saa Nana ja Taitsu olla ylpeitä pienokaisistaan! Ja kyllähän ne osas olla sitte reippaita, muutama pikkuisen kiljaisi kun laitettiin mikrosiru, mutta muutoin olivat niin reippaita pieniä koiran alkuja. Varmaan osa syy hienoon "esiintymiseen" oli Pirkko "kummitäti" joka oli mukana mulle henkisenä tukena ja samalla kuvaili pentuja tarkastuksen yhteydessä. Toivottavasti saadaan tänne jokunen niistä esille.

Ja siinä tarkastuksen välissä Nana käväisi hoitajan mukana kyynär kuvissa. Reippaana oli ollu seki, vaikka ensin kuulemma vähän oli jännittäny, että mitähän täällä nyt tehdään, mutta ei niillä ongelmia ollu ollu, Nana on kiltti tyttö (-; Ja kyynärät olivat edelleen siistit.Toinen oli edelleen 2v jälkeen normaali 0 ja se mikä oli merkitty ykköseksi, oli edelleen eläinlääkärin mukaan nollan ja ykkösen  "rajatapaus" ja niinpä päätin mielenkiinnosta lähettää kuvat OFAlle lausuttavaksi. Tosi mielenkiintoista nähdä, millainen lausunto sieltä sitten tulee. Mutta hienointa oli kuulla ja syy, miksi lähinnä kuvasin uudelleen ne,  että 2v aikana ei ole tapahtunut mitään muutoksia ja saamme jatkaa edelleen turvallisin mielin vauhdikkaita harrastuksia.

Kuvajaisia yritän tässä piakkoin saada esille. Päivät on pentujen kans yms. asioissa menneet niin kiireellä, että kuvaus hommia ei oo ehditty nyt harrastaa, mutta eiköhän tässä pian jotain tänne saada esille vaikka päivän puuhista jos ei muuta.

Ja loppuun mainittakoon, että peruutuksen vuoksi yksi pennuista etsii uutta kotia, joten jos etsit innokasta harrastus kaveria, niin otappa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pennuthan ovat tänään jo 7 viikkoa ja 2 päivää joten alkavat olla lähtövalmiita uusiin koteihin...ensi viikonloppuna osa jo lähteekin ja voi voi sitä surun päivää )-; Onneksi kaikki ei kuitenkaan ihan kerralla lähde (-;

Että tämmöistä tänne. Lisää sitten kun taas ehdin tässä istahtaa.

Tässä nyt kuiteski muutama kuva viime otoksista tännekki Pirkon kuvauksista.. Kuvia ei edelleenkään saa lainata ilman lupaa.

Ghosteye's Daring Wildfire

Ghosteye's Dewberry

Ghosteye's Dive Bomber "Pommi"

Ghosteye's Dazzling Rose "Nuppu"

Ghosteye's Dash of Blue

Ghosteye's Diadem Spider "Sisu"

Ghosteye's Dancing Phantom "Sulo"