No niin tässäpä viimein näitä kuvia pennuista. Kuvat kyllä otettiin jo sunnuntaina mutta eipä oo sitte ehtiny niitä tänne aiemmin siirtää. Pentuset on nyt 5vrk ja kaikki voivat hyvin, emoa myöten. Nanalla oli toisena yönä pienehkö ripuli jälkeisten syönnistä ja sekin vain siksi, että sai vähän liikaa ruokaa kerralla synnytyksen jälkeen. Jäi onneksi siihe yhteen yöhön. Kaikki pennut kasvaa hyvin, suorastaan silmissä. Perjantaina tehdään viikko punnitus, että miten ne painot on viikossa kehittyny ja viikonloppuna otetaan sitte uuet kuvat päivän valolla. Laatikossa siis kaikki hyvin, tällä hetkellä eletään vielä helppoja aikoja siis Täytyyki yrittää latautua kunnolla myöhempään ralliin. Alla kuvaset kaksi päivää vanhoista penneleistä.

Syntymäjärjestyksessä ensimmäinen, elikkä "pikku nanis" blue merle tyttö, jolle näyttäis ne tan merkit tulevan.

Toisena synty blue merle uros, tuli väärinpäin että millainenhan veijari se tästä tulee..

Kolmantena musta trikki uros, myöskin väärinpäin maailmaan..

neljäntenä pieni punainen trikki uros

viidentenä musta valkoisin merkein narttu, pieni mutta pippurinen

kuudentena blue merle uros, kuin olisi "pikku sidi" eri värisenä (-:

seitsemäntenä musta trikki uros, "pikku sisu", rento asenne pienestä pitäen (-:

ja kahdeksantena musta trikki tyttö, pieni nabu jälleen (-:

Siinäpä se tämänkertainen sarja. Onhan ne ihanoita, ei siitä pääse mihinkää. Suurimmalle osalle lapsosista on jo uusi koti tiedossa, pari poikaa on vielä vapaana ja etsii sitä oikeaa harrastavaa kotia.

Sitte Tinttara uutisia vielä loppuun. Muutamana iltana oon lämpöjä nyt mittaillu ja viikonloppuna oli vielä ihan normaalit 38 astetta, pikkuhiljaa siitä laskenu pykälän pari ja nyt ku tuossa äskettäin mittasin lämmön niin näytti vain 37.1, toivottavasti mittasin väärin!!! Oon yrittäny puhua edelleen että synnyttäis vasta perjantaina  Vaan ei auta ku seurailla ja toivoa parasta ettei synnytys ala kun olen töissä. Onneksi ne merkit nyt yleensä on niin selvät, että pitäs pystyä varautumaan. Rauhallinen se ainaki on, oikeastaa siksi mittasinki lämmöt vähä aiemmin, ku nukkuu ja väliin vähä ynisee. Pesää on kaivellu muutamaan kertaan jo enempiki. Mutta peukkuja pystyyn, että loppuun saakka sujuu hyvin.

Nyt sitte taas hommiin. Elukat oottaa illallista.