Edelleen oon tosi hias tänne kirjoittelemaan, mutta on ollu kyllä kiireitäki edelleen. Minähän oon olevinaan opintovapaalla, ollu vuoden alusta saakka ja silti tuntuu että on kiireisempää kuin oikeissa töissä ollessa. Opiskelen eläintenhoitaja/hoitolan pitäjäksi aikuisopiskelijana Kannuksessa. Lähi viikkoja Kannuksessa on yhteensä 10 viikkoa tämän vuoden aikana, lisäksi harjoittelua hoitolassa yht. 20 viikkoa ja loppu aika olis kotona opiskelua se 10 viikkoa. Nyt olis oikeasti ollu kotona opiskelua tämä ja viime viikko, mutta pääsin ilokseni harjoittelemaan eläinlääkäriasema Akuuttiin eläintenhoitajan hommia klinikka ympäristössä ja täytyy sanoa että onpas ollut antoisat viimeiset kaks viikkoa. Todella mielenkiintoista ja haastavaa työtä, tykkään kovasti. Meillä ei opiskeluun klinikka työskentely varsinaisesti kuulu, mutta itse tulin siihen tulokseen, että kun nyt olen opintovapaalla, niin haluan tuohon eläintenhoitaja opiskeluihin panostaa ihan kunnolla. Kotona ei taho saaha mitää aikaan, varsinki itseopiskelu tahtoo näin "vanhalta" olla kovin hitaasti lämpievää. Ja uskon että näin opin paljon enempi. Lisäksi Akuutissa on aivan mahtava henkilökunta,  terveisiä kaimalle Klemettisen Marjolle täältä toivottavasti "tulevaisuudessa kollegalta" ((-; 

Ens viikolla pitää sitte mennä taas viikoksi Kannukseen, alkaa yrittäjyys opintoja...voip olla meikäläiselle kova pala, mutta ei oo tarkotus luovuttaa aivan helpolla (-: ehkä niistä opinnoista on tähän oman talouden hallintaan iso hyöty ((-; Syysloma viikot oon taas koirahoitolassa Oulun Seudun Eläinkeskuksessa, sinnekki on taas mukava mennä pariksi viikoksi hoitamaan koiria ja kissoja. Työkaverit sielläki ovat tosi mukavia ja tekemistä riittää, eikä käy aika pitkäksi. Sen jälkeen taas sitte Akuuttiin vähän pidemmäksi pätkäksi.

Mutta se näistä opinnoista tältä erää. Muista uutisista sen verran että Nabulle tuli ne lonkka- ja kyynärlausunnot joku aika sitte Kennelliitosta ja pojalle lausuttiin terveet kintut, kyynäret 0/0 ja lonkat A/A. Silmät myös terveet, pienen pieni  piste jossakin lasiaisen takana  näkyi, joka eläinlääkärin mukaan on täysin harmiton joku sikiöaikainen suonen jämä tms. Tietokantaan se nyt ikävä kyllä oli merkitty kauhean kuuloisena silmäsairautena, syystä että kennelliitolla ei kuulemma näille muille pikku merkinnöille ole jotain omaa koodia tms. että ne sitte merkkaa kaikki muut jutut tuolle merkinnälle. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa järjestelmä muuttuu paremmaksi. Paperilla kuitenki koiruus on täysin terve.

Viime sunnuntaina me Nabun kans sitte käytiin Torniossa BH-kokeessa ja "pikku jätkä" läpäisi testin yhtä erittäin hyvää lukuunottamatta erinomaisin maininnoin. Taisi hihna seuraaminen olla se heikoin lenkki jos oikeen muistan...sitä ei pahemmin treenata (-; Mutta hirveän ylpeä oon "pikku jätkästä" ku jaksoi niin hienosti nuoreasta iästään huolimatta vetää läpi. Tuomarina oli Allan Aula. Ja koiria testissä oli yhteensä 10 ilmoitettu, joista yksi ei läpäissy testiä. Taso oli harvinaisen hyvä, itse en oo vielä koskaan nähny niin paljoa hyviä suorituksia ja joukossa oli myöskin Ei PK rotuja kuten keeshond, joka oli teki tosi hienosti, tuli ihan mieleen Lavikaisen Penan Sanifahin Unelma, edesmennyt toko huippu. Lisäksi tosi reipas tolleri ja samojedi myös.

Että siinäpä ne tärkeimmät tällä erää. Treenejä tässä jatketaan kunhan tuo Nana on juoksunsa juossu, nyt on turha mitää tehä ku koko porukka enemmän tai vähemmän sekaisin.

Lopuksi muutama ruskainen kuvajainen:

Jontte lenkittää koiria mönkijällä.

937446.jpg

Nanis kivellä terävänä

937435.jpg

Nabu sinä päivänä, kun siitä tuli BH Nabu (-;

937433.jpg

Ja ilmava hyppy treeni

937442.jpg

Pariskunta yhdessä mättäällä.

937440.jpg

Jontte, nuorin lapsistani uuden mönkijänsä kera (-;

937448.jpg