Taas on viikko vierähtänyt ja pentusten uuteen kotiin lähtö lähenee...Viikon päästä lähtevät jo ensimmäiset sankarit liikenteeseen ja siitä eteenpäin sitte pikkuhiljaa loput.

Mutta kuulumisiin. Maanantaina meillä kävi täällä kotona eläinlääkäri toverini Tiina Tiihonen katsomassa pentusia ja samalla reissulla sirutti pupsit. Homma sujui hienosti, pieni naps, vinkaisu ja se sirunen oli niskassa. Muutama pikkuisen vinkaisi, mutta eipä ne sitä sen koommin sitte enää murehtineet. Repivät vain Tiinan sukkia entistä kovempaa Silmänisku

Tänään sitte käytiin Akuutissa Kaisa Wickströmin luona tarkastuttaan silmät ja tehtiin samalla perusteellinen pentu tarkastus. Ensin katottiin silmät ilman tippoja, ei löytyny iris colobomaa Naurujota aina suuresti jännitän, ihan vain sen vuoksi kuin Lissun (Enkin emän) pennuissa niitä jokunen on ollut. Sitte laitettiin tipat ja vaihdettiin koiraa. Hienosti pumpuli pallukat kiltisti antoivat lääkärin hoitaa hommia. Ja kun ensimmäinen kierros oli käyty, katsottiin uudelleen silmät laajennettuina ja tarkasteltiin pojalta pallit ja käytiin hampaita, korvia, navat, kitalaet, sydän jne. läpi. Kaikki pennut kaikilta osin täysin terveitä näillä näkymisillä.  Kyllä oli taas helpottunut olo, kun homma oli ohi. Miten se voikin joka kerta niin paljon jännittää Jalka suussa Nyt ovat siis pennut näiltä osin valmiina uuden kodin harrastaviin haasteisiin, toivotaan että jatkossakin näyttää näin hyvältä.

Ja penskojen uudet omistajat kuulostavat tältä.

Ghosteye's Flash of Voysin uusi "ohjastaja" tulee olemaan Enki mamman omistaja Sanna Känsäkangas... Sannalle on haasteita tiedossa  Silmänisku

Ghosteye's Full of Actionia alkaa "ohjastaa" Timo Rautio Raahesta, mielenkiinnolla seurataan mitä tästä parista tulevaisuudessa tulee "isona" Silmänisku Jälkikoiran uraa ainaski on kaavailtu kuulemma.

Ghosteye's Fearless Finderiä alias "Roxya" alkaa händlätä Jenny Hafren Helsingistä. Roxystä kaavaillaan ainakin pelastus ja toko koiraa, saas nähdä mitä muuta ne tytöt keksii Silmänisku.

Ghosteye's Flaming Pearl alias "Kiksi" saa händläriksi Hinni Ruotun Vantaalta, nämäkin tytöt kaavailevat pelastus uraa ja toko ym. jutut tulevat kuuleman mukaan myös kuvioihin. Katsotaan pysyykö neiti suht rauhallisena vai saako Hinni toisen "hyrrän" Silmänisku

Ja sitte vielä Ghosteye's Finding Fame alias "Stella" muuttaa Joanna ja Bror Svarfarin perheeseen Kaarinaan ja tälle sähikäiselle tyttöselle on odotettavissa agility, toko ja PK-koiran uraa, jos tyttönen on omistajiensa kanssa samaa mieltä Silmänisku Sen verran reipas tyttönen, että eiköhän sen kanssa jotakin aikaan isona saa. 

Kiitos kaikille ihanille uusille omistajille, kun tarjoatte aktiivisen kodin Enkin ja Voysin super lapsosille. Mutta mää pidän ne ainaski vielä viikon Kieli ulkona

Että siinäpä ne tärkeimmät tällä erää. Loppuun vielä pari linkkiä kuvasiin, jotka on uudet omistajat Jenny Hafren ja Timo Rautio ottaneet viime viikonlopun visiitillään.

Jennyn kuvat: http://picasaweb.google.com/Chilbero/GhosteyeS5weeks#

Timon kuvat: http://rautiotj.kuvat.fi/kuvat/Koiria/Ghosteyes+F-pentue/

Uusia yritän ottaa tietesti tänä viikonloppuna jos aika sallii.