Meikä valmistu siitä koulusta!!! Mulla on nyt sitte iha virallinen eläintenhoitaja / eläinhoitolan pitäjän pätevyys (-: Ongelmia tuotti tuo jälkimmäinen, eli yrittäjyys osio, mutta meni se seki sitte lopulta läpi. Kolmas kerta toden sanoo...vai miten se menikää (Ö  No joo ei se isoista asiosta jääny roikkumaan, mutta joskus se pienikin on liikaa. Nyt kuiteski se on käyty ja voi alkaa keskittymään tärkeämpiin asioihin.

Saatiin viime viikolla lupa aloittaa maatyöt tontilla. Lopultakin kolmen kuukauden taistelu sentään pätkän  verran on alkanut etenemään. Tänään siellä on jo kaivuri talonpohjaa ja tietä aloitellu ihan mukavaa vauhtia. Onneksi tuota lunta nyt ei sitte toistaiseksi enempää tullu.. Viikonloppuna sielä uurastettiin porukalla. Koirilla kyllä oli pitkästä aikaa tunti tolkulla hommaa, ku saivat siellä juosta pari päivää koko valoisan ajan vapaana. Eilettäin kun ajelin kotiin sieltä, niin päät nousi takakontissa vasta kun auto pysähty pihaan (-: Yleensä joka risteyksessä katotaan mihin ollaan menossa.

Alla kuva tontilta, tästä se homma alkaa..

2035466.jpg

 Muuten me ei olla ehditty treenailla sen enempiä, kuin mitä Nanan ja Nabun kans käydään torstaisin Active Dogilla Aaltosen  Mikon treeneissä. Ja siellä on sitte ollu mukavaa. Täytyy sanoa, että ei vielä kertaakaan ole tympäissy, kun on kotia takas treeneistä lähteny. Monesti kyllä on väsyttäny töitten päälle lähteä treeneihin, mutta joka kerta oon hymy huulella on palannu takaisin treeneistä kotiin ja koirat on olleet loppu illan tyytyväisiä. Parin viikon päästä meillä on sitte pitkästä aikaa Nanan kans parin startin kisat, saas nähdä joko osaan ja uskallan käyttää oppeja hyväksi. Nana ainakin treeneissä on ollu tosi hyvä minun makuun. Nabussa on sitä vauhtia sen verran paljon meikän älylle, että pitää vielä vähän treenata ennen ku taas kisataan, ihan vaan siksi,  että "mopo" pysyis käsissä (-: Mutta kehittyny se on valtavasti ja ehkä minäki jo vähäsen (-: Tanen kans ei myöskää olla mitää isompia tehty, mukana se on kulkenu joka paikassa ja on se vaan rento hemmo (-: Aina hymyilee, iloinen "pikku" kaveri. Korkeutta alkaa olla jo sellainen 51cm ainaki, tarkkaa mittaa en oo ottanu, mutta samaa luokkaa ku Lissu ja Nana. Niin ja käytiinhän me viikko sitte Jokisaaren Minnan luona paimennusta kokeileen Nabun, Babin ja Annen sekä Tanen kans. Muutama asia valkeni minullekki siinä parin tunnin session aikana. Tanen kohdalla tuli todettua, että lahjakas kakara siihe hommaa. Teki melkoisen hienosti jo hommia Minnan kanssa. Minna ikäänkuin näytti mallia...minä oon ite tosi töppö, liian  monta liikkuvaa osaa vielä älytä. mutta ehkäpä sitä jotenki pääsee sisään asiaan kunhan omien kans enempi pääsee puuhasteleen. Nabun kanssa treeni ei ihan menny niinku olis voinu luulla. Se ku pääsi eka kerran irti siinä niin innostui vähän liikaaki ja kävi lampaan villoihin kiinni. Siitä sitte kaks äkäistä akkaa iha kunnolla noitumaan, niin eipä se sen jälkeen oikeen tienny mitä tehä. Käsittikö sitte vähän väärin komennuksen vai mikä lie, mutta jospa se siitä kunhan päästään kunnolla hommaan sisään ja etenki nyt kun vähä on hajulla asiasta.

Alla eilen otettu kuva Tanesta ja Nabusta.

2035457.jpg

2035567.jpg

Että semmosia tänne tällä erää. Vielä pitäsi sellaiset reilun viikon päivät jaksaa odotella, että mitä se Enkin ultra sanoo.. Kuviaki tuossa yritin jälleen tänne sieltä Ruotsin reissulta latailla, mutta en tiiä johtuuko se tästä hitaasta yhteydestä vai  mistä, mutta ei niitä vaan taho tänne millää saada ladattua.Mutta jokunen kuitenki taasen tuli kun aikansa odotti.

Alla Enkistä ja Voysista kuvia kolmisen viikkoa sitte.

2035316.jpg

2035442.jpg

2035448.jpg