Lissun maha kasvaa kovaa vauhtia, melkeimpä on jo alkanut jännittää millainen pesue sieltä loppujen lopuksi on tulossa. Nyt on odotusta kulunut sellainen 6.5 viikkoa, jäljellä vielä  2.5 viikkoa keskimäärin. Tänään olis tarkoitus sille antaa matolääke niinku asiaan kuuluu. Penturuokaa se on syöny nyt reilun viikon ajan osittain normi ruuan kans ja pikkuhiljaa siryillään siihen kokonaan.

Lissu voi erittäin hyvin, syö hyvin, lenkille olis kovasti lähössä hurjapäitten mukaan, mutta oon katsonu viisaammaksi että Jenna kuljettaa Lissun erikseen jo vähän rauhallisemmilla lenkeillä. Tänään tosin käytiin Nanan ja Lissun kans pelkästään, niin oli suhteellisen rauhallinen lenkki ja saatiimpa jokunen kuvaki otettua mamman masusta. Ala kuvajainen siitä.

1385310.jpg

Viikonloppuna käytiin Jounin ja Jonten sekä Nanan, Nabun ja Tinnin kanssa retkeilemässä Ison kankaan retkeily alueella. Ilma oli mukavan lupsakka mutta harmittavan pilvinen, joten sieltä ei sitte kummosia kuvia saanu, mutta hauskaa joka tapauksessa oli niin koirilla kuin meilläki...ja kyllä makkara on ulkona hyvää pienen reippailun jälkeen.

Oli sellainen mukava ressitön viikonloppu pitkästä aikaa kun ei mitään ylimääräisiä ajateltavia asioita. Sain meinaan opiskeluuni liittyvät pari näyttöä läpi perjantaina. Nyt on sitte suoritettuna eläinten hoito- ja tuntemus, sekä asiakaspalvelu näyttö...enää olis se pahin eli yrittäjyys puolen näyttö.

Mutta alla muutama kuva retkeltä..

1385296.jpg

Tinni: "Saisinko istahtaa hännällesi, pyllyäni hiukan paleltaa...."

Nabu: "Ole hyvä vaan jos se helpottaa (-: "

1385307.jpg

1385426.jpg

Sitte pitänee mainita muutama  vuoden koira kilpailuissa menestyneitä aktiivisia kasvattejani :

Enki (Ghosteye's Black Blabber)

-Lohtajan Pahojen Paras PK-koira 2007, Keski-Pohjanmaan Palveluskoirien paras ALO-AVO PK-koira ja mainittakoon, että Sannauoden Kiltalainen (-:

Rilla (Ghosteye's Brilliant Red)

-Aussie yhdityksen Vuoden toko koirissa 3:s ja Oulun Koirakerhon vuoden toko koirissa 3:s

Pippa (Ghosteye's Black Pepper)

-Aussie yhdistyksen vuoden agilty koirissa 3:s

Onnitteluita vielä kerran reippaille harrastajille (-:

Ja loppuun vielä pari kuvaa Tinnistä joka on viiden päivän päästä 5kk.

1385311.jpg

1385315.jpg