Jännitys alkaa pikkuhiljaa tiivistyä Lissun kohdilla. Tiineys vuorokausia alkaa olla nyt 62vrk ja Lissu voi "paksusti" (Ö Lämmöt on pikkuhiljaa laskussa, mutta ei vielä kovin alas oo laskenu. Tänä aamuna mittasin 37.6 ja päivällä töitten jälkeen 37.44. Aamu pissan jälkeen tuli hieman limaa takapäästä, joten ihan hirveän kaukana se synnytys ei pitäs olla jos kaikki sujuu normaalisti. Lissu voi edelleen hyvin ja pennut liikkuvat suorastaan näkyvästi masussa, joteska näyttää jo tässä vaiheessa, että liikkuvaista sakkia olis tulossa (-:

Lenkillä on käyty päivittäin hissukseen ihan reippaita puolen tunnin lenkkejä ja useamman kerran päivässä. Ruoka maistuu vaihtelevasti, ei jaksa paljoakaan kerralla syödä, joten on tarjoiltu useamman kerran päivässä pienempiä annoksia.

Ite tässä alotin oman oikian työn tiistaina ja kylläpä huomaa että reilu vuosi on tullu "laiskoteltua". Kyllä keskiviikko aamuna tuntu koko kropassa, että onpahan tehty taas töitä. Mutta ihan mukavaa oli palata tuttuihin ympyröihin omaan pieneen "valtakuntaan" puuhailemaan.

Alla kuva Lissusta tiistaina aprillipäivänä...tuntuu kyllä että masu on tuostaki kasvanu. Lisää yritän kirjoitella sitä mukaa ku kerrottavaa on.

1433126.jpg