Ansaitusti..tiiä sitte onko lomaa vai mitä, vois sanoa että työnkuvan muuttumista .Hymy Mullaki tosiaan tiistaista saakka ollu "lomaa", tosin ei virallista, vaan palkatonta, ku niitä lomia ei nyt edellisvuoden opiskelut takia oo kertyny. Mutta lomaa oli otettava asioitten hoitamista varten, kun se nyt oli mahdollista koululaisten hiihtoloman aikaan. Muutoin se tuolta töistä on nykyisin mahoton lähteä asioille ja "lomalle" kun yksisteen hoitelen meiän koulun keittiö- ja siivoushommat. Työskentelen siis "pienellä" noin 100 oppilaan koululla, aiemmin siis pelkässä siivoushommassa, nyttemmin sitte myös keittiöhommissa ruuanjakelussa ja tiskauksessa. Nyt hiihtoloman jälkeen urakka alkaa ihan tosissaan, viime viikko vasta "harjoiteltiin".  Mutta nyt siis "lomalla" ja on saatu hoideltua lattia ja seinämateriaalit tilaukseen. Ei ihan yksinkertainen tuokaa homma, kun miettii että se nyt pitäis sitte kelvata jonkin aikaa, mielellään seuraavat 20v Nauru Talolla alkaa olla hommat ihan mukavalla mallilla, seinät alkaa pikkuhiljaa sisältäki olla paikoillaan. Tänään siellä Jouni muurailee loppuun saunaosaston seiniä ja ens viikolla taitaa sitte tulla leivinuuni/takka materiaali, jotta päästään uunin tekoon. Siihe tulee sitte iha toinen muurari. Ja ei kait siinä kauhian kauan pitäs mennä ku pääsee pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitohuonetta laatoittaan ja siitä sitte pikkuhiljaa muutaki. Parin viikon päästä pitäs materiaalin sitä varten tulla. Huhtikuun lopussa tulee keittiö ja ku sinne saakka päästään niin pitäis aikataulullisesti olla jo aika loppusuoralla hommien. Että semmoista talohommissa.

Koirahommissa täällä on sitte "keväthörinät" menossa. Nana aloitti viikko sitte juoksun, joten tänään pääsen helpommalla agility treeneissä ku ei tarvi ku yhen koiran kans juosta. Käyn siis edelleen Ative dogilla treenaamassa Aaltosen Mikon ohjauksessa ja ku ohjaan kahta koiraa on samassa ryhmässä, niin tehokkaampaa treeniä hien kannalta ei saa parhaimmassakaa jumpassa Nauru Oon kyllä ollu erittäin tyytyväinen treeneihin ja pikkuhiljaa se jopa on tuottanu tulosta, sillä mehän saatiin pari viikkoa sitte agilitykisoissa Nabun kanssa ensimmäinen nolla!! Ja sijoituttiin isossa joukossa toiseksi, häviten ekalle vain vaivaiset 2 sek. Seki tais tulla mun pienestä virheestä, ku koira joutu tekemään yhe ylimääräisen mutkan. Nanan kans myös onnistuttiin yhessä startissa, sille vitonen ja tuoki oma huolimattomuus, ku jätin liian lähelle ekaa estettä, niin rima tuli alas. Tuo ei taida olla eka kerta ku teen saman virheen... mutta hyvin siis, pikkuhiljaa tässä kehitytään,,, meikä ehkä vähä hitaammin ku toiset mutta koko ajan eteenpäin Silmänisku Seuraavan kerran kisataan vasta huhtikuulla, maaliskuussa aika ei anna nyt myöten.

Muutoin tässä odotellaan että toisetki tytöt juoksee, niin hyvällä tuurilla pääsis "kertarysäyksellä" näin niinku poikien kannalta ajatellen.

Mutta tässäpä vielä linkki picasaan uusimpiin kuviin, jotka Jenna otti viime viikonloppuna tontilta ja veljeni mökiltä Syötteeltä. Tuo mökki muute on myytävänä, jos jotaki sattuu kiinnostamaan mökki Syötteen maisemista. On hyvällä paikalla, lähellä Syötteen palveluita. http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/20090304#