Ei siis toistaiseksi mitään ongelmia pennun ja isojen kesken. Ihmeellistä kyllä, jopa Nana on ollu pennulle ystävällinen, sisälläkin. Ruokailut oon toistaiseksi kuitenkin järkänny tässä vaiheessa siten, että isot syö ulkona ja pentu sisällä Tinnin kans. Ei ainakaan tuu turhia härdellejä, kun pentu ei välttämättä osaa olla menemättä isojen kupille. Puruluita kestää olla lattioilla, ne kun ei meiän isoista niin ihmeellisiä ole, oikeat lihaluut olis varmaan jo sitte toinen juttu, mutta niitä syödäänki ulkona.

Luulempa että isojen hyvä suhtautuminen penskaan johtuu siitä, että pentu ei pahemmin niistä välitä, ei tunge toisten "iholle", ei turhia hästää ja mielistele tai rieku niissä, vaan osaa käyttäytyä kuten pennun kuuluukin , kunnioittavasti vanhempiaan kohtaan. Se etu se aina laumassa kasvaneella pennulla on, että se oppii tuon koirien kielen mainiosti, eikä siten aiheuta itselleen turhia selkäsaunoja.

Ulkoillessa metsässä Tane juoksee innoissaan isojen perässä ja muu porukka on houkutellu sitä hölmöihin juoksu leikkeihin mukaan ja siellähän se "pallukka" yrittää pysyä mukana (Ö

Ensimmäinen vuorokausi siis mennyt hyvin, toivottavasti tilanne myös jatkuu tälläisena.

Muutoin Tane on ollu tosi reipas pikkukoira, sisälle ei ole vielä tehnyt yhtään pissaa eikä kakkaa (-:

Lisää taasen myöhemmin.