No niin, Nanan pentuset täytti tänään jo huimat 10vrk ja just tuossa Jenna ne punnitsi ja tulokset oli sen mukaiset, että kaikki olivat tuplanneet painonsa. Joteska Nana äipällä on rasvainen ja ravitseva maito ja sitä tuntuu riittävän. Melkoisia mötkäleitä ne jo onki ja tyytyväiseltä kuulostaa koko sakki. Ei äkkiä hoksais, että talossa on tällä hetkellä 11 koiranpentua. Tinnin pennut kasvaa myös huimaa vauhtia ja äsken ku Jenna punnitsi myös ne, niin ei enää ihmetelty mite niin isosta mahasta tuli vain kolme pentua. Aikamoisia jättejä ne on olleet jo syntyessään, ei varmastikkaa kauas heitä Nanan pienimmän ja Tinnin isoimman pennun syntymä paino. Ihme että tuo pikku parsoni sai ne ulos väännettyä!!! Kaikki siis molemmissa pentueissa erinomaisesti. Mammat on huolellisia hoitajia ja alkavat jälleen olla parhaita kavereita, kun ovat huomanneet ettei kumpikaan aio toisilta pentuja varastaa. Tänään sai Nana siis rauhassa kurkkia Tinnin pesään ja Tinni on saanu käyä kattoon Nanan vauvoja. Muilla koirilla sitä vastoin ei oo mitää asiaa.

Nabu yritti tänään käydä kattoon Nanan lapsosia, minä muka annoin luvan tulla kamariin, mutta Nanan tuijotus pentulaatikosta oli sitä luokkaa, että Nabu vain käänteli päätä ja katseli muualle ja viestitti, että "eeeen mää sinne ollu tulossakaa, äippä se vaan käski  ) Taneli kaneli taasen yritti eilen aamulla käyä kaverinsa penskoja kattoon, mutta Tinnin murina sai poikasen kääntymään "kannoillaan"  Että sellaisia mammoja. Mutta eiköhän ne sitte saa pojat lapsukaisten kanssa viimeistään sitte leikkiä kunhan ikää pennuilla suunnalleen se 5-6 viikkoa.

Muutoinhan täällä sitte on asiat suht ennallaan. Taneli lähti eilen iltapäivällä taasen Tiinan ja Samin luo viikonloppu kyllään, aikovat käyä agiliitoa treenailemassa. Tännään pitäsi tulla iltasella taas kottiin. Tallia on saatu kans etteenpäin. Jounin velipojat Ilkka ja Sauli käväsi perjantaina Jounin kaverina levyttämässä sisätilan loppuun ja nyt siellä rakennellaan karsinoita. Ties vaikka ne piakkoin pääsee elukat sitte talliin. Mietittiinki Jennan kans, että mitenhän me osataan niin yksinkertaisesti elukat sitte hoijella ja herttinen ku aikaaki jää enempi illassa sitte muihin hommiin Onneksi nyt kuiteski nuo kelit on edelleen suht leudot, niin ei sillee paniikkia.

Mutta pentusten kuviin. Alla kuvat Nanan pennuista painoineen 10vrk ikäisenä ja lopussa sitte Tinnin 3vrk ikäiset penskat painoineen.

Iha ekaksi on pakko laittaa kuva Nanasta 14vrk iässä, mite voiki olla niin saman näköisiä äiti ja tytär. Hauska ku asentoki just samanlainen.

Pikku "nanis" painoa tänään 804g.

Black Bi tyttö 586g

Black tri tyttö 606g

Blue merle poika tummempi 828g

Black tri  poika enempi nabun näköinen 852g

Red tri poika 548g (pesueen pienin jo syntyessä)

Blue Merle uros (pikku sidi) 868g

Musta tri uros (pikku sisu/niklas) 626g

Sitte Tinnin penskat 3vrk ikäisenä painoineen.

Ekana ensiksi syntyny tyttö painoa 396g

Toisena syntyny tyttönen painoa 388g

kolmantena syntyny poika painoa 356g

Siinäpä ne. On se vaan ihme mimmi tuo Tinni ku miettii että se on kyllä samankokoisen pennun vääntäny maailmaan ku tuo Nanan pienin!! Kuulumisiin jälleen viimeistään sitte ensi viikonloppuna, sitte pitäsi ainaski Nanan penskoilla olla jo silmät (-: