No niin nyt on sitte reissu käyty Siikaisissa käyty ja sillä välin Nana oli hoksannu tiputtaa lämpöjä. Eilis päivä tosiaan meni reissussa ku vietiin Jounin ja Suvin (sekä pikku Sannin) kanssa suomentammat Rauha ja Patu miehiin Siikaisiin komealle valkealle suomenoriille Johtikselle. Aamusella kuuden jälkeen lähettiin ja yöllä kahdelta oltiin Jounin kans kotona. Nana ja Tinni oli molemmat sen oloisia, ku mentiin kotiin,  että hirveä kiire ulos asioille. Jotes käytin tytöt ulkona ja ku siinä Nanista seurailin niin mittasimpa sen jälkeen lämmöt. Ja kyllä siitä väsymyksestä heräs ku mittari näytti 36.7 eli oli lämmöt laskenu alle sen 37 joka meinailee että piakkoin saattaa pentuja alkaa syntyillä. Yö oli vielä suht rauhallinen, väliin Nana läähätteli ja vaihto paikkaa pentulaatikosta sängyn alle, ite nukuin erittäin huonosti. Aamulla sitte kuuden kieppeillä mittailin lämmöt uudelleen, edelleen oli alle 37, joten jatkettiin unia. Väliin on nyt sitte käyty ulkona, ruoka ei enää maistu ja läähättely lisääntyy ja Nana tykkäis että olis siellä lähettyvillä. Mutta tosi rauhallisen ja keskittyneen oloinen vielä on. Lapsivedet ei vielä äsken ainakaa ollu tullu, joten vielä tässä odotellaan varmasti pitkän aikaa, hyvinki voi mennä ilta myöhäseen. Joteska jännitys tiivistyy ja jos puhelimeen en vastaa niin kriittiset hetket on menossa   Alla kuvia Nanasta hetki sitten ja lopussa vielä tammoista ja komeasta orista. Toivotaan että tuokin tuottaa tulosta..

Enkö vois tänne sänkyyn ne lapset tehä???

No okei, passaa tämä laatikkoki

Välillä pittää levähtää

"daisarit" odottaa pikku sakkia melkoisen valmiina jo

 

sitte ne heposet. Tytöt Patu ja Rauha eivät ole ennestään tuttuja, mutta siitä huolimatta sellainen vajaan 600km matka taittui yllättävän sopuisasti kopissa ja ku tytöt pääsi perillä tarhaan, olivat niinkuin olisivat ikänsä olleet kavereita. Toivotaan nyt että tyttöset tykästyy komeaan orhiin. Ja jos ei niin katsotaan sitte paremmalla ajankohdalla uudelleen. Jokatapauksessa tyttöset nyt joksikin aikaa tuonne jäi.

Liinakko on Patu ja punarautias Rauha

Johtis, harmi ku kuva on noin epätarkka ja valkoinen hepo on tietty lähes aina likainen, mutta on se ryhdikäs 16v vanhaks.

Mutta nyt seurailemaan mammaa ja siivoilemaan näin "loman" kunniaksi kämppää taas vaihteeksi..Lisää sitte ku tapahtuu.