Alkaa olla kriisiraja ylitettynä, että jos pennut syntyis nyt niin olisivat jo ihan täysi aikaisia, mutta eihän se Nana vielä raski masustaan luopua. Ja ihan hyvä niin, muutama päivä lisää on pentujen kannalta paljon parempi.Lauantai-ilta olis oikein hyvä aika synnyttää, ku miesväki on jääkiekko reissulla Rovaniemellä (-:

Lämpöjä oon mittaillu nyt maanantaista saakka aamulla ja illalla. Tänä aamuna lämmöt oli 37,59 että lasku suunnassa on normaali lämpöön verraten. Toivottavasti kuitenki kaikki sitten käynnistyy ihan normaalisti. Kovasti sillä kyllä on selvästi supistellu koko viikon, että hyvin ainakin valmistelee kroppaa synnytykseen. Mutta rauhallinen on ollu, silloin ku selvästi supistelee niin vähän läähätelly ja hengittelee raskaammin eikä sen kummempaa. Pesää se on pentulaatikossa käyny muutamana päivänä vähän hämmentämässä, mutta ei sielä sen enempiä oleile. Samaten meiän makuuhuoneen mattoa minun sängyn vieressä on muokannu uuteen uskoon useampana päivänä (-:

Että jännittäviä hetkiä tässä eletään...ja odottavan aika luonnollisesti on pitkä. Onneksi tässä huushollissa riittää siivottavaa!