Tänään käytiin sitte "haamumerle" pojan, "harlekiinimerle" pojan ja tyttöjen kans häntä tarkistuksessa. Käytiin siis hakemassa se todistus eläinlääkäriltä, että töpöt on luonnontöpöjä eikä kenenkään saksimia hännän tynkiä.

Peräpäät tutkittuan lääkäri totesi että no töpöjä ovat ilman saksen jälkiä ja kirjoitti todistuksen mukaan, jotta saadaan sitte aikanaan rekisteri paperit pipanoille. Reissu meni tosi mukavasti. Nana oli ihan onnellinen, kun pääsi pitkästä aikaa taasen auto ajelulle. Tein koko lössille lämpimän pedin takakonttiin ja kori mukaan, jotta "hännättömät" saa turvallisesti lääkärille ja ei ku menoksi. Takakontissa oli ihan hiljaista, että ilmeisesti pipanoistaki oli mukava autoilu reissu (-: Perillä sitte kävin ensin ilmottautumassa ja kun meidän vuoro tuli, niin otin ne "hännättömät" mukaan ja Nana jäi toisten kanssa odottamaan autoon. Ja odotteli siellä "hännällisten" kanssa kaikessa rauhassa, fiksu tyttö. Uskoo, että ei se "äippä" mihinkään pahaan paikkaan sen vauvoja haalaa.

Samalla reissulla sitte käytettiin Nanan sisko Lotta tiineys ultrassa ja ikävä kyllä siellä ei näkynyt yhtään mitään, vaikka Lotta kovasti olikin ollut olevinaan jo raskaana. Vuorokausia astutuksesta oli jo kertynyt 31, että jotain siellä olisi jo joka tapauksesa pitänyt näkyä jos siellä olisi jotain ollut. Mutta tälläistahan se elämä on, välillä ylämäkeä ja välillä alamäkeä ja siihen ei auta kuin sopeutua. Mietitään uusia suunnitelmia sitten myöhemmin uudelleen.

Niin ja lopuksi noista penikoitten väreistä. Mukavia kommentteja olen saanut, kiitos valtavasti kaikille. On se vaan ollu hienoa todeta, kuinka monipuolinen ja rikas se tuo aussien värimaailma on. Valkokirjavasta merle pojasta minulle esitettiin, että on mahdollisesti ns. harlekiini merle ja kyllähän se kieltämättä vähän siltä näyttää ja tuosta toisesta pojasta jonka puoli päätä näytti hyvin valkealta syntyessä, niin on ollut jo itsekkin helppo huomata näin muutaman päivän jälkeen, että kyllähän siinä merleä on ja tuota väriä  kutsutaan ns. haamumerleksi. Kiitos taas Nina!