Ja mamselli voi hyvin. Ei oo vielä sen oloinen, että tässä nyt pariin vuorokauteen  ainakaa oltais pentuja tekemässä. Piehtaroi lumikinoksessa nautinnollisesti ja askel on kohtuu rivakka siihen nähden millainen tuo röllö maha on (-: Nukkuuhan se toki paljon ja aamuisin arpoo söiskö vaiko eikö söis, mutta iltaruoka on menny vielä hyvin. Lämpöjä ollaan mittailtu aamuin illoin ja se on vielä ihan normaali vaihdelleen 37.5 ja 37.9 välillä.

Vielä se osaa näyttely seisomisen  (-: Jennan kans reenaavat

2135637.jpg

2135649.jpg

Päivät on sujuneet tähän mennessä hyvin. Ensimmäinen yökin meni hyvin, taisi Enki nukkua olohuoneen sohvalla, epäilen (-: Kaks edellistä yötä se sitte on tuolla alhaalla nukkunu joko omassa pikku huoneessa tai sitte tuossa takkahuoneen puolella missä meki nukutaan. Eka aamuna oli tulla vahingossa yhteentörmäys Tinnin kanssa, mutta siitä selvittiin sitte ihan vaan sillee että meikä heräs ainaki, ku olin vahingossa laittamassa niitä yhtäaikaa ulos. Toisiaan ovat lasioven takaa minun koirat ja Enki katellu ja eivät ole ainakaan sen läpi rähisseet, mutta enpä tosiaankaa aio kokeilla ennen synnytystä, että tuleeko kähinää vai ei. Meiän poikia tietenki kiinnostais kovasti tämä uus nainen, mutta luulen, että Enki ei nyt tässä vaiheessa halua flirttailuja osakseen (Ö Lissu ei oikeastaan ole noteerannut mitenkään tytärtään, joka on tullu kotiin synnyttämään, mutta sisko likka Nanan ilmeet on sellaiset, että ei varmaan oikeen tilanteesta perusta. Mutta ei siis sen suureellisempia ropleemia oo ollu.

2135644.jpg

2135653.jpg

Iltasella oon ajellu omien koirien kans tontille lampaat ruokkiin ja siinä samalla käyty lenkillä, niin normaali arki ei nyt hirveästi oo muuttunu omalla väellä, yösija vaan hieman toinen ku normaalisti. Tontista puheenollen eilen tuli talopaketti ja viikon sisään sen pitäs kuulemma olla pystyssä. Lunta on tullu runsaasti ja meiän pikku fergu on päässy ihan oikeisiin lumitöihin tontilla (-: Nyt illalla pakkanen on kiristyny -10 asteeseen ja olipa sitte ihanan jouluista metsässä kun kuu mollotti ja puut on ihanan lumisia.

Mutta eipä sen ihmeempiä tänne tällä erää. Lisää taas myöhemmin.