No niin, nyt on seki kynnys ylitetty, että on käyty Nabun kanssa ekoissa toko kisoissa. Ja eipä menny hullummin eka aloitus. Sen verran mukavat fiilikset jäi, että alkoipa taasen innostaa toko tokoilu.

Kisan kulku meni seuraavasti:

Luoksepäästävyys, siinä ei ongelmia, vaikka vasta viime torstaina yritti väen väkisin Veijo Kinnusen syliin, ku treenattiin Dognessin hallissa Kannuksessa. Saatiin siis treenata ihan oikean tuomarin kanssa...ehkäpä se juuri siksi sitten onnistui kympisti (-: Arvosana 10

Paikalla olo sujui myös kympisti, ei minkäänlaista ongelmaa. Videolla vaan näkyy ku Nabu hassusti katselee rauhallisesti ensin vasemmalla olevaa vierus kaveria ja sitte oikealla olevaa ja toteaa rauhallisesti että " kylläpäs täällä on fiksua porukkaa" ((-; Arvosana 10

Seuraaminen hihnassa sujui myös mallikkaasti, vaikka tässä mulla meinas jännittää iha tosissaan. Jalat oli taasen ihan puupökkelöt ja kädet meinas lopussa täristä. Arvosana 10.

Seuraaminen vapaana sujui myös erinomaisesti. Itse en oikein meinannu lopussa uskoa että se tulee koko matkan kauniisti ja meinasin ite siinä hidastella, mutta videolta sitä ei huomaa. Arvosana 10.

Liikkeestä maahanmenossa ei ongelmia. Tuomari tosin sanoi, että olin antanu käsi apuja, joita tosin en tietoisesti tee, koska Nabu tykkää maahanmeno liikkeestä eikä siinä ole ongelmia. Loppu perusasento tosin jäi myös hieman vajaaksi. Arvosana 9

Luoksetulo oli itsessään täydellinen kymppi, mutta perusasentoon siirtyminen jäi vajaaksi, joten pyysin Nabua sen korjaamaan, koska tiesin, että saldo oli siihe mennessä sen verran hyvä, että ei pitäisi haitata ja ajattelin myös että ei opi kisatilanteessa fuskaamaan. Arvosana 9.

Liikkeestä seiso meni kyllä videoltaki katsottuna oli tosi hieno suoritus. Arvosana 10.

Hypyssä Nabu meinas varastaa ennen ku liike oli alkamassakaa ja siitä vähä huomautin, josta seuras että se sitte hieman epäröi käskyn saatuaan ja jouduin antamaan lisäkäskyn. Muuten liike kyllä oli ihan kympin arvoinen, mutta arvosanaksi lisäkäkyn vuoksi 9.

Kokonaisvaikutusta kertoessaan tuomari kehui niin koiraa kuin ohjaajaakin siinä määrin, että meinas jo ihan nolostuttaa. Ja saatiinki sitte loppujen lopuksi KP kaupanpäälle. Arvosana 10.

Yhteispisteiksi kertyi 193 ja sijoituttiin toiseksi, häviten pisteellä voittajalle.

Alla pari kuvaa "mestarista".

1422025.jpg

1422026.jpg