No niin nyt on sitte ultrassa käyty molempien tyttöjen kanssa ja näkyihän siellä elämää  Molempien masuissa näkyi pallukoita joitten sisällä sytkytteli pikkuinen sikiö. Mielenkiinnolla nyt sitte seurataan kuinka lähekkäin tytöt synnyttää, sillä sikiöt olivat kovin samanikäisen kokoisia. Eihän sitä astutus väliä kyllä ollu ku vajaa viikko Nanan astutuksesta Tinnin eka astutukseen. Huomenna tulis Nanan astutuksesta 5 viikkoa ja Tinnin toisesta astutuksesta 4 viikkoa tasan. Periaatteessa siis mahollista, että ne synnyttäis vaikka samalle vuorokaudelle molemmat  Noh se jää nyt sitte nähtäväksi, toivotaan, että seuraava kuukausi sujuu molempien kanssa hyvin.

Molemmat tyttöset olivat niin mammoja, kun nostettiin pöydälle tutkimuksiin. Olivat kuin "äitiys neuvolassa konsanaan kummatkin  Kummallaki ensin vähän inhotti se "geeli" mitä vatsalle laitettiin ultraamista varten, mutta kiltisti ne siinä sitte makoili, ku Tiina eläinlääkärin ja Jonten kanssa ihasteltiin ja laskettiin pikku pallukoita. Nanalle saatiin laskettua sellainen puolikymmentä, mitä niistä liikkuvista pallukoista nyt kerkes erottaa ja Tinnille ehkipä sellainen 3-4, mutta nämähän on vain summittaiset arviot, kokemusta on, että arviolla 6 on tullut 11... Ultran tarkoitus kuitenkin oli varmistaa tiineys, jotta osataan alkaa ruokkia oikealla tavalla loppu tiineys. Nyt sitte pitänee suunnistaa koiranruokakauppaan pentumuonan ostoon ja alkaa hissukseen syöttelemään "vauva ruokaa"

Nyt sitte aletaan seurailemaan miten ne masut pyöristyy ja kummalla se sitte loppujen lopuksi on suurempi loppuvaiheessa

Tälle iltaa ei tämän enempää, alla vielä äsken otetut kuvat äippä jengistä.

Nanan pikkuisen pyöristynyt masu ja ruusun punakat tisulit.

Tinnin pikkuinen masu ja selvästi kasvaneet tisulit

Tästä etiäpäin yritän sitte joka viikko saaha uudet kuvajaiset mahan kasvattajista.