Eilettäin ystävänpäivänä lähti siis Stella uuteen kotiin perhe Svarvfarille Kaarinaan. Pitkä oli tyttösellä matka, mutta hyvin se kuuleman mukaan meni. Reipaskin pienoinen kuulumisten mukaan on ollut.

Stella tultiin hakemaan iltapäivällä heti minun, Nanan ja Nabun agility kurssin jälkeen. Olimme Mika Moilasen pitämällä kurssilla, joka oli Allin ja Hannan toimesta järkätty Oulun seudun ausseille Okk:n tiloissa. Siellä oli mukavasti aussiloita ja kurssi oli todella hyvä. Muutamia tosi hyviä vinkkejä saatiin lisää tähän astisten lisäksi. Joanna ja Bror ehtivät tulla joksikin aikaa katsomaan meidän treenejä, näkivät samalla useamman eri tyyppisen aussikan agilityn saloissa. Brorilla on tarkoitus Stellan kanssa agilityä alkaa harrastamaan, kunhan ikää neitosella on tarpeeksi. Joanna taasen puuhastelee tottiksen ja mahdollisesti Pk-lajien parissa. Jotes puuhaa tyttöselle on tulevaisuudessa tiedossa. Ja Joannan ja Brorin 9v poika järkkää sitte sitä "vapaa-ajan" ohjelmaa Nauru

Joanna, Stella ja Bror lähdössä...tässä vaiheessa se aina tulee tippa linssiin. Kaikista pahinta on aina kun viimeinenkin lähtee..

Joanna ja Stella

Bror ja Donna, Stellan uusi isäntä ja koira kaveri

Että siinpä se pikkuisen vajaa 3 kuukautta pentu hommissa vierähti niin nopeasti että hädin tuskin perässä pysyi.  Mielenkiinnolla tässä nyt sitte seurataan mitä ne nämä Äffät tulevaisuudessa saa aikaan.

Alla vielä kuvajaisia tontilta tänään.

Ensimmäisenä muutama päivä sitten 10kk täyttänyt Tane poika. Komia kaveri siitä on kasvanut ja hyvä paimenkoiran alku, ku emäntä vielä osais opettaa.. Tanella vaan ei ikävä kyllä toinen pallero ole vieläkään laskeutunut, jotes harmillisesti sille kaavailtu "ura" voidaan unohtaa, mutta keksimmä sen tilalle sitte muuta. Paimenpoika siitä ainakin tulee jos ei muuta Silmänisku

Nuotion vartijat lämmittelemässä.

Siinä olis meiän tuleva olohuone...pikkuisen vielä kesken mutta hyvällä alulla.

Siinä yksi makuuhuoneista.

Siinä sitte kodinhoitohuoneelta päin kohti eteistä otettuna. Vasemmalle tulee keittiö ja yks makuuhuone sekä vessa.

Siinäpä ne tärkeimmät tällä erää.