Taas on reipas viikko edellis kerrasta vierähtäny. Penskat on jo 2.5 viikkoa vanhoja ja silmätkin alkavat kaikilla olla jo auki. Vilkkaita koiran alkuja ne on, kovasti yrittävät jo keskenään tapella ja leikkiä, sekä harjoittelevat jo kovasti juoksemista horjuvilla jaloilla, sekä murinaa, haukkumista ja vikinää (-: Ja siistejäkin ovat! Pissasivat jo itse sen verran paljon, että laitoin viikonloppuna puolet pentulaatikosta nukkuma paikaksi, sinne pehmeä peti ja toiselle puoliskolle sanomalehtiä ja sinne sanomalehdille ne muka herättyään yrittävät kiiruhtaa pissalle. Toki välillä vahinkoja sattuu, mutta kyllä pitää hämmästellä kuin fiksuja pieniä koiran alkuja ne ovat, kun haluavat nukkuma paikan pitää puhtaana. Nana on myös tarkka tuon siisteyden suhteen, heh jos peti on sen mielestä vähänkään liian pissainen, niin se alkaa kaivaa laatikkoa ja siirtelee märät pehmusteet myttyyn ja kattoo siihen malliin minua että ala siivota, ku ei täällä voi imettää, jos aluset on märkänä (-: Kakat se siivoaa vielä niin tarkkaan, että en ole kuin pari kertaa ehtiny paperilla nähdä pikku läjän.

Nanan kans ollaan jo pikkuisen lenkkeilty kunnon ylläpitämiseksi ja ollaan me parina päivänä jo vähän "treenailtukki", kun mamma oli niin innoissan, ku näki isännän tekemät uudet hienot pujottelukepit pihalla (-: Pitihän minun antaa sen niissä muutaman kerran pyrähtää mielenvirkistykseksi ((-; Muutoin toki oon yrittäny, että viettäis kunnon äippälomaa nyt, mutta kyllä se hissukseen on väliin tarjoillu tavaroita mulle, että jos vähän jotain treenattais.

Mutta tässäpä kuvajaisia 17vrk ikäisistä kakaroista. Hirmu vaikeita kuvattavia nämä alkaa olla, eivät millään pysy paikoillaan  ja kuvista ei nyt vieläkään mitään erityisen hienoja tullut, mutta jospa niistä sitte sais jo vähän hienompia kunhan ulos päästään. Nimetki penskoilla alkaa olla valmiina rekisteröintiä varten, mutta ihan vielä niitä ei paljasteta (-:

Blue Merle Uros 

Red Merle (harlekiini) uros

Black Tri narttu

Red Merle (haamu) uros

Red Tri narttu

Black Tri uros

Red Tri uros

Pojat vähän mittelee voimiaan (-:

Veljekset "Sisu" ja "Sulo" väsähtäneinä "mikä kumma punainen valo tuolla taas on"

"se on se kamera TAAS"

"herätys, meitä kuvataan!!"

Tuu Lissu, viiään lapsille lelu (-;

Kyllä nämä ihan kivoja on nää lapset, mutta....

Välillä tuntuu että näitä on liikaa!!!!