Meikä siis starttaa Mondeon huomenna aamulla yhdeksän kieppeillä ja kääntää nokan kohti Kokkolaa. Sieltä sitte lähetään Sannan ja Enkin kans kohti Turkua ja Turusta laivalla seikkailemaan Tukholmaan. Aikaisin sunnuntai aamuna ollaan perillä ja suunnistetaan Sannan äiteen luo ja kun tärkeimmät asiat siellä on hoidettu, niin tarkoitus olis tavata sulhanen jossakin päin Tukholman lähistöä. Ja sitte ei kun peukut pystyyn, jotta tällä kertaa tärppäis. Progesteroni näytti lupaavalta, joten toiveissa on ainakin hyvä elää.

Asiasta sitte lisää, kunhan selviän reissusta kotiin. Laiva jolla tulemme takaisin, lähtee Tukholmasta tiistai-iltana ja saapuu Turun satamaan keskiviikko aamuna.

Muutoin täällä on ollu jo lopultakin rauhaisaa. Nanan ja Lissun juoksut on selvitty kunnialla läpi ja rauha on palannut taloon. Joteski se on sellaista "pörräämistä" koirilla silloin, kun on "ne" asiat mielessä. Nabu kyllä on sillee mahtava uros että ei häiriköi öisin, vaikka tytöt samassa huushollissa "haiseeki".

Tanen silmä parani muutamassa päivässä, ei ollutkaan niin paha kuin antoi ensin ymmärtää, onneksi.

Viime viikonloppuna meillä kävi Vega poika Tiinan kanssa vierailemassa. Vega on niitä Lissun ja Nabun "yllätys pentuja" ja voi että on komia poika kasvamassa. Tanen kanssa tosi paljon saman näköisiä ja oloisia. Käytiin koirien kans lenkillä ja sulassa sovussa juoksentelivat koko iso lauma. Jopa Nana sieti Vegan, kun penikka ei turhia mielistelly ja osasi pysyä kuitenkin poissa tieltä ja käyttäytyä kuten pennun vanhempiaan kohtaan kuuluu, nöyrästi. Muutama kuva olis olemassa mutta kone herjaa että ei se galleria nyt pelaa, joten montaa kuvaa en saany lisättyä mutta kuva kuitenki Kakesta (-: Kake on se meiän papukaija. Komea eiköstä vaan(-:

1975542.jpg

1975548.jpg

Vegasta (Ghosteye's Elboron Eternal) kuvassa 6kk

1975563.jpg

Tinni, Tane ja Vega

1975556.jpg