Niin se vaan Tinni tyttö viimeyönä hokasi tehdä pennut ja eipä olis illallisten oireittein perusteella arvannu. Lämpö kyllä kävi siinä 37 asteessa, mutta tytteli vaan nukkui koko illan. Mietin siinä että onkohan se ihan kunnossa ku vaan nukkuu, mutta ku muute oli ihan normaali niin ajattelin että on vain väsyny. Noh mulla soi sitte puhelin yöllä kahen aikaan. Jontte soittaa mulle olohuoneesta että "äiti, Tintti on tehny pennun minun viereen" !!! Heräsin siltä istumalta ja siellähän se oli siivottu jo hyväksi pikkuinen parsoni tyttö. Tinni oli hoidellu homman ihan yksin ja tavattoman hienosti, Jonten viereen peitolle Olisko syntyny suunnilleen 1.35 se pentu.

Noh nostin sitte pennun laatikkoon ja Tinni seurasi perässä, hoiti pienteä tosi huolellisesti. Silmät ristissä siinä sohvalla sitte seurailin millonka seuraava tulee ja eihän siinä nyt mahottomia menny ku alkoi uudet työntelyt ja klo 1.58 putkahti maailmaan toinen parsoni tyttö. Yhtä hienosti hoiteli tämänki Tinni. Taas piti ihmetellä, kuinka se luonto hoitelee hommat.

Noo sitte siinä alkoi mennä aikaa ja Tinniki pisti vielä nukkumaan, niin taisin siinä pikku pätkän nukahtaa itekki, kunnes havahduin synnytykseen pikkuista vaille neljä ja niinhän sieltä sitte 3.55 putkahti maailmaan pieni poika. Aivan ylisuloisia pieni, yllättävän suuria emän kokoon nähden. Siinä sitte odottelin jonkin aikaa ja pistin silmät kiinni ja ajattelin että puolen tunnin päästä soi kello.. ja niinhän se teki, soitteli biisiä 4.30. Pakko oli siirtää kello 4.45 ku niin väsytti ja Tinni näytti levolliselta. Lopussa kuiteski heräsin ja väliin kävin vilkuilemassa vieläkö näyttäis työnnättävän. Ei näyttäny,  nukkumaan pisti koko pieni perhe. Söin siinä aamiaisen, lähin ruokkimaan elukat ja tulin vielä 5.40 käymään sisällä vilkaisemassa tilanteen ennen töihin lähtöä. Nukkuivat kaikessa rauhassa. Lappu pöydälle penskoille että ilmoittelevat jos jotai tapahtuu. Eikä tapahtunu, Jontelta kysyin koululla kuulumiset, nukkuneet olivat eikä Tinttara ollu raaskinu ees ulos lähtiä. Noo suht levollisin mielin silmät ristissä kahvin voimalla siivoilin koulun ja laittelin ruuat esille ja jakelin ruuat lapsille ja tiskit kasaan ja vielä jonku aikaa siivoilua ja sitte 14.09 kotiin. Kaikki hyvin edelleen, pentusia tuo kolme ja Tinniki voi erinomaisesti. Käytin tyttelin pissalla ja siinäpä se loppupäivä on mennykki ihastellessa hommien lomassa. Alla jokune kuva pienistä ja tarinaa sitä myöten tulee sitte tänne ku on kerrottavaa.

Onnellinen äippä

tyttö yks

tyttö 2

poika

Nyt sitte kuulumisiin myöhemmin.