Ja mollottimet on jo mukavasti auki  Se on hauskaa miten nuo silmät tekee koirastakin koiran ja ilmeeseen tulee ihan eri tavalla eloa ja eroa. Aikamoisia penneleitä nämä jo on, ärinää kuuluu ja pikkuisilla jaloilla taaperretaan kovasti jo. Ite käyvät jo pissalla ja paperit sais alkaa nyt sitte ottaa pikkuhiljaa kuvioihin mukaan, muuten pyykiä alkaa olla sen verran että kone ei ehdi pestä. Tasaiseen tahtiin nämä kasvaa. Koko eroa ei juuri silmin huomaa, voiski kokeilla puntaroida, että mitä nämä tässä vaiheessa painaa.

Tinni on ollu tosi hyvä äitee, selvästi aikuistunu eka pentujen jälkeen. Helteet on ollu nyt viikon verran sitä luokkaa, että vettä on kyllä saanu huolehtia, että maitoa piisaa. Kaikki koirat ja yleensäkki eläimet on kyllä olleet niin rauhallisia ja hiljaisia, että kerrassaan rauhaisaa ollut. Tosin hiljaiseksi tässä menee itsekki, minä ku en näistä helteistä oikein perusta ku ei jaksa sitte mitää tehä. Auringossa en tykkää olla, jotes päivät oon mieluummin sisällä ja ulkona puuhailen mieluummin aamusta ja illasta.

Mutta pitemmittä puheitta, alla ensimmäiset pärstä kuvat pennuista, kiitos Siljalle avusta, ilman kaveria näistä ei järkeviä kuvia enää saa,

ensimmäisenä alla poseeraa se täplikkäin tyttö, ihana elohiiri

Ja tyttö 2, rinsessa

ja 3 tyttö, isoin ensimmäisenä syntynyt pallukka

ja poika yks, tästä vois tulla metsästäjälle kaveri, melkoinen turisija jo nyt

Ja toinen poika, melkoisen suloinen ilmestys.

Minä osaan istua jo, oon kovis kaikkien kauhu

ja me muut päivä unia suunnittelemassa.

Ja sitte uusin uutinen, Astasta (Ghosteye's Dewberry) Nanan ja Taitsun tyttösestä on tänään tullut virallisesti pelastuskoira ja pääsee nyt paikalliseen hälyryhmään. Eveliina ja Asta ovat suorittaneet tänään puuttuvan jälkiosuuden älyttömässä +27 asteen helteessä, joten ihan helppo nakki ei homma ollut. Onnea vielä tätäkin kautta ihan hurjan paljon Evelle ja loistavalle  pienelle Asta pelastajalle, olemma täällä Nana äipän kanssa hurrrrjan ylpeitä. Asta onkin kasvateistani ensimmäinen virallinen pelastuskoira, Sylvi sylperö on kovaa vauhtia tulossa perässä. Hieno laji, hyödyllinen ennen kaikkea.

Mindystä sen verran uutisia, että mitään poikkeavaa ei vielä ole ilmennyt. Ruoka maistuu hyvin jne. vielä pari viikkoa, niin sitte päästään kattomaan onko sielä alkuja itämässä.

Oli sitä jotaki muutaki, mutta ei nyt millää enää muista. Mutta muutoin täällä menee mukavasti, Taneki tuli kesälomilta kotiin ja ihme kyllä, tuo muu sakki aina ottaa sen laumanjäsenenä pitkänki lomareissun jälkeen vastaan. Uimassa on paljon käyty ja kaikilla mukavasti turkki irti ja karmeimmillaan nyt kun piiiitkän tauon jälkeen ilmoitin osan noista näyttelyyn. Viikon päästä sunnuntaina olis tarkoitus käydä Lissun, Nanan ja Hukan kanssa esiintymässä näytelmissä Haukiputaalla. Menestystä ei noilla turkeilla ainakaa ole tiedossa. Mutta käydään kattomassa ketä muita sielä näkyy.

Siinäpä ne tämänhetken tärkeimmät. Sen verran mainittakoon loppuun, että toinen parsoni pojista on vielä vapaana, mielellään metsäsyksestä taikka muita harrasteita harrastavalle.