Viikot menee kyllä nyt hurjaa vauhtia. Tekemistä on enempi ku tarpeeksi, hyvä ku hommien perässä pysyy. Lisäksi pupseilla ja lisbellä oli vatsat hieman sekaisin alkuviikosta, johon onneksi löyty ratkaisu vajaassa parissa päivässä. On ollu sillä tapaa huonoa tuuria, että penturuoka jota tavallisesti syötän, on ollu toimitus vaikeuksissa (Nutron ruuat). Pentu ruuista löytyi täältä Oulunseudulta kyseistä merkkiä ainoastaan medium puppya joka sinällään varmasti ihan ok ruoka, mutta näytti siltä, että Lissulle turhan vahvaa ja sitä kautta myös pennuille. Siispä jouduin vaihtaan ruuan kokeeksi Jahti & Vahti pentu ruokaan (meillä aikuiset syö Jahti & Vahti kanariisiä)ja kuinkas ollakkaan Lissun maha tasoittui vajaassa vuorokaudessa ja seuraavan vuorokauden sisään alkoi myös pentujen vatsat tasoittua. Annoin toki Lissulle tehobaktia ruuan sekaan ens hätään, mutta kyllä se vaan siltä nyt näyttää että tämä kotimaisempi versio passaa paremmin tälle porukalle.

Pennuille kuitenkin tilasin Acanan penturuokaa valmiiksi, kunhan alkavat opetella syömistä. Mielenkiintoista kylläkin että tuo Jahti & Vahti tunnostaa olevan asiallista ruokaa hintaansa nähden.

Noh jokatapauksessa tällä hetkellä pesue ja emakko voi hyvin. Painot on pennuilla noussu koko ajan, ei ees ripuli saanu sitä laskemaan, joteska epäilen että penskat sai vähän turhan reilustikki tuota evästä, ku Lissu vaikuttaa pieneltä "lehmältä" maito varantoineen (Ö

Muutoin täällä on heiluttu entiseen malliin.

Mutta tässäpä kuvajaiset tällä kertaa tänne blogiin melkein 2 viikkoisista painon kera. Kuvista näkyyki, että pikkuhiljaa alkaa porukalla silmät aukeilla.

Pikku Nabu, painoa nyt 788g

Jätti Tyttö, painoa nyt 892g

Pilkku, painoa kertyny tähä mennessä 850g

Musti tyttö painoa nyt 672g

Pikku Lissu, paino 626g

Puna Hilkka painoa nyt 654g

Tähti, painoa 569g, pieni mutta pippurinen

Poika, painoa 788g

Pikku Solo, nyt painoa 698g

Ja pikku Ykkönen painoa nyt 580g

Tänne loppuun pitänee vielä Tinnistä laittaa pari kuvaa, sillä on niin mageet lihakset (Ö Sille vaan on poseeraus kuviin laitettava valjaat, ku sitte se seisoo paikallaan ku patsas, muutoin se tehtävä onkin mahdoton ilman apulaisia (-;

Sitte vielä yks kuva läksyjen teosta, Jontella pieni viisas apulainen "ykkönen" (Ö

Ja kuva uteliaasta parsonista pentulaatikon reunalla, kuvasta näkyy hyvin, mitä mieltä Lissu asiasta on.