Tekemistä on riittäny niin paljon, ettei blogiin taas oo ehtiny pahemmin kirjoitella, mutta kuvia on otettu ja paljon, monella eri kameralla (-:

Vilkasta sakkia alkavat olla, suorastaan saa huokaista helpotuksesta, kun ne touhujen jälkeen aina nukahtavat...melkoista siivoa jo saavat aikaan  (Ö

Tänään annetaan penskoille eka kerran neljä kertaa ruoka, sillä viime yönä jouduin eka kerran kolmesti herämään, ku kakarat metelöi!! Se on monesti ollu merkki siitä että ruokaa ei oo saatu riittävästi ja Lissukaa ei koko aikaa niitten kanssa makoile, joten maitobaarikaan ei ole koko aikaa avoinna. Katsotaan nyt sitte onko siitä mitään hyötyä. Torstaina penskat saivat toisen matolääkeensä, samalla myös Lissu madotettiin, kuten asiaan kuuluu. Eilettäin kakarat pääsivät eka kerran myöskin ulos, ku oli pitkästä aikaa hyvä ilma, eikä satanu. Melkoisia viipeltäjiä ne ovat, kaikkea pitää maistaa ja ihan kiva ku 10 kakaraa juoksee joka suuntaan, niin siinä saa silmät olla selässäki (-;

Keskiviikkona myös testailin mitä penskat yksikseen tekee, kun nakataan outoon huoneeseen..keskelle jääkiekko ottelun meteliä (-; Reippaita pupseja, kaikilla utelias reipas asenne. Pikkuisia eroja, mutta ei yhtään "surkimusta" joukossa.

Maanantaina annettiin pennuille myös oikiat nimet ja laitettiin paperi anomus vetämään. Nimet löytyyki tuolta neliviikois albumista kuvien alta, mutta laitampa ne nyt tähänki esille. Nimet on "Taru sormusten herra" tarinan hahmoista jne. Lisäksi "toinen nimi" on pieni vihjaus siitä mitä nimi merkitsee englanniksi, mutta niistä kirjoittelen tarkemmin sitte myöhemmin...jos muistan.

Poikien nimet:

Ykkönen = Eomer Famous                         

Uuno poika = Eomund Guardian

Pikku Solo = Elboron Eternal

Tyttöjen nimet:

Musti = Eowyn Joy

Pikku Lissu = Elanor Sun

Punainen tyttö = Elani Dancing

Tähti = Elwing Starlit

Pikku Nabu = Elessar Jewel

Pilkku = Evenstar Beauty

Jätti tyttö = Evermind Flower

Ja linkki melkein 5 viikkoisten kuviin : http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/EPennut5viikkoa