Niin se vaan tuo aika vierii, pirpana täytti tiistaina huimat 11 viikkoa ja sen kunniaksi sitte annettiin matolääkkeet ja soitettiin eläinlääkäri aika ens viikolle valmiiksi, jotta saadaan ensimmäiset rokotukset tuikata.

Tinni sai joululahjaksi hienon pedin, johon se roudaa kaikki hmm tavaransa ja pikkuisen päällekki..

1200143.jpg

Tässä Tinni 11viikkoa + 2päivää harjoittelee seisomista eka kertaa (-;, häntä heiluu niin lujaa, että näyttää kuin sitä ei olisi ollenkaa (Ö

1200150.jpg

1200154.jpg

1200148.jpg

Vauhtia kakarasta löytyy päivä päivältä enempi ja ihan on jo pitäny Jonttea toppuutella, sen verran hurjaa niitten "taistelu" leikit hihassa roikkumisen yms. suhteen on jo ollu. Ääntäki lähtee melkoisesti tuollaisesta pikku elläimestä, ku oikeen innostuu. Sanoisin, että kyllä ainaki jänikset juoksee pakkoon, mikäli Tinni joskus niitten kans baanalle samaan aikaan sattuu (-: Meiän kani parka saa kyllä sellaiset hättyytykset välittömästi, jos ovi unehtuu auki Jennan huoneesta, että iha mahoton (-; Annoimma tänään kasvattajalle "ääninäytteen"  puhelimessa ((-;

Alla "sorsastusta"

1200145.jpg

Tinnin uusi hieno takki pakkaspäivien varalle.

1200174.jpg

Muutoin täällä kotosalla on menny opiskelun merkeissä...saa nähä tulleeko meikästä valamista loppujen lopuksi!!

Nabun kans on treenailtu päivittäin sellaisen 10-15min pätkissä tottista ja toistaiseksi hyvin on menny. Tsäpäkkä kaveri se on, joten turha sen kans pitempiä pätkiä onkaa treenata (-; Toisena päivänä otetaan seuraamis pätkien lisäksi liikkeestä seis harjoituksia, toisena liikkeestä maahan menoja ilman mitää varsinaista seuraamista. Välillä otetaan nopeita pysähdyksiä pelkästään, toisella kertaa käyn sen takana kävelemässä ja joutuu hieman malttamaan paikalla pysymistä, mutta varsinaisesti kokonaista liikettä ei olla vielä otettu ollenkaa. Hypyssä on väliin otettu pelkkää hyppyä, väliin hyppy + seis ja siihe palkka ja sitte erikseen vielä sitä että seisoo siellä ja kävelen ite sivulle, kokonaisena likkeenä en sitäkää oo vielä ottanu, vaikka se nyt periaatteessa osaa nuo liikkeet. Enkä pahemmin aio ennen kisaa (jonne on vielä aikaa reilusti) kokonaisia liikkeitä ottaakkaa. Paikalla oloa on vähä treenattu, siinä nyt varsinainen ongelma taitaa olla siinä kun palaan takas ja käsketään istumaan. Nousee vähän epävarmasti...mun tyypillinen koulutus virhe näköjääs toistuu koira koiralta..  Reeniä tarvitaan vielä paljon ennen kisaa, jotta kaikki sujuis sillee helposti, etenki seuraamisessa malttaminen ja oikealla paikalla pysyminen vaatii reeniä ja muutoinki olis mukavempi mennä kisaan ku olis varma "kone" alla (-:

Sisusta kuulin taasen pelkkää hyvää. Sanni, Johanna ja Sisu on aloittaneet haku, tottis ja näyttelytreenin lisäksi nyt viestin treenaamisen ja myöskin esineruutu treenit ja hyvin kuulemma sujuu. Viestin alkeet oli napsahtanu hyvinki nopeasti pojalle otsalohkoon ja mikäs siinä juostessa ku mukavat nais ihmiset oottaa molemmissa päissä (-; Sisu selvästikkin energisenä, vilkkaana poikana tarvitsee toimintaa reilumman puoleisesti, niin ei tuu ylimääräis käyttäytymistä turhautumisen vuoksi. Sanni sitä onneksi pystyy järjestämään! Alla muutama Sannin ottama kuva Sisusta, melkein jo 9kk.

1200181.jpg 

1200182.jpg

1200184.jpg