Aika menee suorastaan siivillä, ei millää taho ehtiä tänne kirjoitteleen. Vieraita on käynyt pentujen iloksi päivittäin, paljon lapsia, eri ikäisiä aikuisia jne. ja mikäs sen mukavempaa pentujen kannalta. Lisäksi kelit ovat suosineet nyt niin että pennut ovat olleet tosi paljon pihalla, melkeimpä koko päivän tuossa terassin kupeessa leikkivät ja välillä nukkuvat. Aamulla Jenna huolehtiin ne syönnin päälle ulos kakalle ja pissalle, laittaa puolilta päivin sisälle kun lähtee töihin ja minä sitte ruokin kun tulen töistä kolmen maissa ja pistän taas pihalle. Mindy huolehtii väli ruokinnat vielä ja hyvin huolehtiiki. Pallukat on pulleita reippaita koiran alkuja ja kun äxöniä riittää niin yötki nukkuvat tosi hyvin. Ei ne ees puoli 5 aamulla herää ku ite nousen töihin ja siinä samalla käytän Mindyn ulkona ja annan aamupalaa. Että helppoa ku heinänteko ollu tähän asti, vaikka väliin vähän voimille ottaaki.

Viime viikolla pennut ja Mindy saivat matolääkkeet, annoin nemavet jauheen niille kolmena päivänä ruuan sekaan, sinne meni, eikä hidastanu yhtää. Pennut tosiaan saavat kolmesti päivässä nappulaa, yhdellä aterialla jauhelihaa ja aina ruuan sekaan lorauksen piimää. Ruoka maistuu tosi hyvin, kuten myös Mindylle joka muuten edelleen siivoaa pentusten kakkaraiset vaikka saa itekki vielä 8dl ruokaa päivässä.

Että pentulassa kaikki hyvin, piakkoin pitäsi alkaa sirutukset huolehtiin, silmäpeilaus aika on varattu luovutus viikolle.

Mutta koska kello taas tikittää niin lujasti, täytyy lähtiä lenkittään koirat ja huolehtiin elukkalan väki, niin tulos tietoja laittelen tänne aktiivisten kasvattieni osalta mahdollisimman pian. Niitä jokunen taas kertyny niin ei ees ulkoa muista kaikkea.

Hukkasen lonkka ja kyynärtuloksetki tuli jo pari viikkoa sitten, molemmat lonkat A ja kyynäret 0 ja silmäthän olivat terveet.

Alle laittelen kuvaset termiiteistä tänään iltapäivällä otetut. Ei sitten mitään helppoja kuvattavia yksisteen...

Alla poika 1, syntyi viidentenä, oikea nallukka, isäänsä tullu. Ghosteye's Hardybear "Huti"

Poika 2, syntyi kolmantena. Reipas pikku "kalle", mukava harrastuskoiran alku. Ghosteye's Huckleberry "Huge"

Tyttö 1, syntyi ensimmäisenä, "täpläniskaksi" kutsutaan, tasapainoinen koiran alku moneen menoon. Ghosteye's Heather "Tyyne"

Tyttö2, syntyi toisena. Ihana pieni hännänheiluttaja, vilkas tyttönen, pesueen sirppanoin. Ghosteye's Harebell "Hilma"

Tyttö 3, syntyi neljäntenä. Tosi ihmisrakas hännänheiluttaja, aina iloinen, nöyrä tyttö. Ghosteye's Hyacinth "Vilma"

Ja viimeisenä syntynyt tyttö 4, hmm varsinainen ärripurri, ei ihan joka talon tyttö, mutta aivan ihana harrastuskoiran alku. Ghosteye's Honeysuckle "Ilo"

siinäpä se sarja tältä päivää. Vapaana pentusista toistaiseksi on 2 kpl, näillä näkymisin tyttö ja poika, etsivät aktiivista kotia, jossa järkätään puuhaa, ei ihan vain sohvasamppiooneiksi.