Aika hurisee kyllä kuin siivillä...pennut kasvavat kovaa vauhtia ja nimetki niille pitäs pikkuhiljaa alkaa keksiä. Aika paljon oon  onneksi uusilta ihmisiltä saanu hyviä nimi ehdotuksia ja varmasti iso osa niistä tuleekin käyttöön, kunhan keksin mikä nimi kenellekki laitetaan.

Paaperoilla on kaikilla silmät jo reilusti auki ja kovasti ne jo taapertavat laatikossa, etenki kun Lissu äippä saapuu niítä syöttämään ulkoilu reissun yms. jälkeen . Vilinää on kuin muurahaispesässä ja ääntäki niistä lähtee jo ihan kiitettävästi. Ja reippaita ovat, kovasti tykkäävät jo ihmistenki seurasta....on niitä kyllä jo paljon käyty kattomassaki, että ihmekkös tuo (-:  Häntää ne on heiluttaneet jo monta päivää, oli ihana ku viime viikolla, olisko ollu keskiviikko, menin pentulaatikolle lässyttämään penskoille työpäivän päätteeksi, niin sieltä ne pienet horjuvat paaperot tulivat tervehtimään koko porukalla ja kaikilla muka hännät heilu. On ne niin hellyttäviä ja hassuja tuossa iässä.  Pentujen kehitystä on kyllä ihan yhtä mukava seurata kuin ihmislapsen kasvua, kun ne oppivat uusia asioita. Kaikki pennut kasvavat mukavaa vauhtia, pieni Tähti on ottanut kovasti toisia kiinni, eikä oikeastaan enää juuri erotu joukosta.

Viime viikon tiistaina pennut saivat myös ensimmäisen matokuurin ja perinteisesti se tietenkin oli pahaa (-: Ens viikolla annetaan sitte seuraava satsi, saas nähdä käykö se vielä yhtä helposti (-:. Kynnet leikattiin myös eka kerran viime viikolla ihan Lissun tissejä ajatellen. Tuollainen pesue ku pumppaa yhtäaikaa maitoa, niin siinä on mahanahkat tissejä unohtamatta lujilla.

Tällä viikolla olis pikkuhiljaa tarkoitus alkaa antamaan jauhelihaa ja ehkipä piimää tai viiliä maisteltavaksi, saas nähä mitä ne kaverit tykkää. Hampaan tynkää niillä jo sen verran tuntuu suussa, että  pikkuhiljaa niille muuki kuin maito alkaa varmasti maistua...ei käy Lissua kateeksi.

Mutta koska viikonloppu ja tämä päivä on ollu niin kiireisiä, niin en oo kuvajaisia ite ehtiny penskoista ottaan, niin laitanki linkin Juha Lehtikankaan  ottamista kuvista. Kyllä sen huomaa, että hieman eri sortin kuvaaja ja kamera on ollu asialla meikäläisen otoksiin verraten. Kiitokset Juhalle ja tietty Marikalle vierailusta ja kuvauksesta. Tässä se linkki: http://core.1g.fi/kuvat/koirat/muut/20080427_lissun_ja_nabun_pentue/

Penskojen painoja ym. yksittäis juttuja laittelen tässä lähi päivinä lisää, kunhan ehdin.

Ja jos jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin yksi urospentu on vielä vapaana, muille lapsosille alkaa ottajat olla katsottuna. Tämä kaveri etsii ehdottomasti vain harrastavaa ja aktiivista,  ennestään koirakokemusta omaavaa kotia. Yhteys tiedot löytyy etusivulta.