Sillä neitokainen päättikin aloitella juoksunsa jo nyt. Odottelimme sitä tuonne lokakuun loppupuolelle alkavaksi, mutta ilmeisesti Enki sitte ajatteli näin, että jos tässä nyt pentuhommiin aletaan, niin pittää se kuiteski ennen aattoa pennut saaha maalimaan (-: (ajatteli varmaan kasvattajaansa (Ö

No joo monta mutkaa on vielä edessä ja matka on pitkä, mutta toiveissa on hyvä elää ja jos onni suo niin pentusia sitte inisee laatikossa joulukuun puolivälin tienoilla. Miehelään olis tarkoitus lähteä noin parin viikon päästä. Toivottavasti nyt kaikki menis hyvin, sillä näistä vois odotella hienoja pupseja moneen menoon..

Tässäpä pari kuvaa molemmista.

Ensiksi komea "Voys" virallisemmin Crofter Holding's Derringer

1950747.jpg

Voysin "viilee" ja itsevarma katse.

1950741.jpg

Suloinen Enki virallisemmin Ghosteye's Black Blabber

1950771.jpg

Sähäkkä neiti, jolta vauhtia ei puutu

1950753.jpg

Sitte pikku uutinen Tane poloisesta. Sille sattui eilen metsälenkillä pieni haaveri. Raapaisi silmänsä johonkin ja aamulla odotti karmea näky )-: Koko silmä oli "ummessa". Ei auttanu ku tohtorille soittaa ja iltapäivällä sinne sitte kiiruhdettiin. Noh onneksi se näytti pahemmalta kuin mitä oli! Ei löytyny värjäyksellä haavaumia, mutta pikkuinen nirhama oli alaluomessa, siinä kohen mihin ennen nuorena tyttönä laitettii paksusti kajalia (-. Siitä oli pintaa raapiunu ja koko valkuiais osa oli ihan punainen. Saatin lääkekuuri tippamuodossa simmukkaan ja luomelle voidetta. Tanea koko homma ei näytä haittaavan yhtää ja olihan se reipas ja mallikelpoinen potilas taas lääkärissä. On se vaan niin ihana penikka.

Alla kuva, ku Tane vähä mököttää ku tultiin lääkäristä (-:

1950796.jpg

Niin ja jokune tulos mitä unohin viimeksi mainita.

Pipasta (Ghosteye's Black Pepper), Enkin siskosta tuli tässä vähä aikaa sitte Ghosteye'sin ensimmäinen kaksois valio, elikkä Pippa sai tittelirivistönsä eteen FIN AVA (agilityvalio) Pippuri on nyt sitte FIN TVA & AVA, JK1 unohtamatta BH:ta (-: Hienoa plikat, mitähän sitä sitte seuraavaksi (-:

Enki myös on takonut loistavia agility tuloksia, harmittavasti valio jahtiin taitaa nyt tulla katkos, mutta onneksi aikaa vielä on runsaasti katkon jälkeenkin (-:

Minni (Dancing Skies Wingy), edellisten isosisko on myös haalinut TVA&AVA tittelit, Minni on käynyt myös Ruotsin puolella hakemassa upeita tuloksia molemmissa lajeissa. Lisäksi Minni on jatkanut lupaavaa hakukoiran uraa saaden hienon kakkos tuloksen HK 3 vähä aikaa sitte. Tsemppiä tytöille jatkoon!!

Ja pitänee se mainita että kävihän se Nabuki tuossa syyskuun alkupuolella hakemassa hienon ykköstuloksen toko avoimesta luokasta...nyt vaan tarttis meikän innostua enempi tokosta taasen, sillä koiruus taitaa nyt olla lahjakkain mitä minulla ikinä on ollu...tulee niin Santtu mieleen. Sama vilpitön tekemisen meininki.

Niin ja meillähän on uusi lemmikki (-: Meikä taas höyrähti. Ihastuin yhteen aivan älyttömän suloiseen tyyppiin Haukun Paikassa, lemmikkieläin liike. Siellä oli kerrassaan utelias ja kaunis kultaloisto kaija, joka ei jättäny minua rauhaan (-: Nyt meillä sitte asustaa papukaija Kake, kuvan laitan myöhemmin, kunha saan paremman otoksen.

Mutta lisää taasen myöhemmin, nyt elukat kutsuu