Ollaan tässä lauantai-iltpäivässä menossa. Lämpöjä on mittailtu ja hitaasti ja varmasti se laskee, aamulla aina vähempi ja illalla pikkuisen enempi. Eilen aamulla klo 7.50 lämpö oli 37.5 ja illalla taasen 37.72.

Tänä aamuna lämpöä oli enää 37.2 ja tässä iltapäivän aikana olis tarkoitus uudelleen mitata, onko lisää laskenu, vai vieläkö nousee hieman. Eilen Nana vielä söi ihan hyvin, mutta tänä aamun ei maistunu ruoka ollenkaa. Illalla myöhään kun käytin pissalla, sillä oli aavistus limavuotoa tullu, että ei se todellakaan enää kaukana se synnytys ole. Muutoin Nana on hämmästyttävän rauhallinen, nukkuu ja pikkuisen väliin läähättelee. Yöllä vaihto ehkä tavallista useampaan paikkaa ja oli aamulla taas käyny laatikko kaivamassa ja eilen jopa nukkui siellä jonkin aikaa.

Mutta seuraillaan tilannetta ja toivotaan parasta.

No niin nyt on kello 16.25 ja äsken mittasin lämmöt, digimittari näytti 36.93 joteska siinä vuorokauden sisään pitäis pennut nyt sitte syntyä jos menee oppikirjan mukaan. Kovasti petaa vähän väliä laatikkoa, nyt parhaillaan täällä makuuhuoneessa. Haluaa olla lähellä näköjääs minua, mutta muutoin rauhallinen´.

Nyt on lähdettävä käyttämään muu porukka lenkillä, jotta voi alkaa valmistautuun mahdolliseen synnytykseen.Nyt vaan peukkuja pystyyn!!!