Eihä tämä oo todellista että mulla näin harvakseen tulee nykyään tänne kirjoiteltua. Nytki on keskisormen pää auki, niin hieman "kymmensormi järjestelmä" kärsii kirjoittaessa. Mutta joo, kesälomaki meni, en kyllä huomannu lomaa oikein missää vaiheessa.. lämmintä nyt ainaki on ollu, liianki kans.

Koulujen alkaessa tässä nämä hommat on entisestään lisääntyny, työt alko tietesti ja sitte koulukkaat lähti kouluihin. Ville aloitti lukion täällä Kiimingissä  ja Jenna lähti Perhoon hevostalous kouluun ja meinaa viimeisen vuoden lukiota siinä samalla yrittää läpäistä, saas nähdä kuin käy.. Jontte jatkaa tuolla samalla koululla ku minä vielä tämän lukukauven. Jotes elukoitten kans tekemistä riittää, puhumattakaa koirista, ku yks jäsen liittyi lisää joukkoon. Siitä nyt sitte enempi tuonne loppuun, yritän järjestyksessä päivittää mitä muistan..

Terveys tuloksista heti ensimmäisenä hehkutetaan. F pentuja on alkanu hissukseen käydä kuvissa Stellan jälkeen muitaki. Vanhempi uutinen jo se että Köpille lonkat A/A ja kyynäret 0/0, silmät terveet, Kiksille lonkat A/A ja kyynäret 0/0. Enää Roxy ja Nio tarvis jännittää, niin sitte olis se pentue kuvailtu.

Viimeisimpiä tulos uutisia seuraavaksi. Danny Lissun ja Sidin Dancing Skies Potteri pentueesta on käväissyt tässä joku aika sitte raunio kokeissa ja iloinen uutinen tuli yksi myöhäinen perjantai ilta, että Danny oli sen suorittanut hyväksytysti, ohjaaja oli suorastaan liikuttunut poijjaan upeasta suorituksesta, meikäläisestä puhumattakaa Onnea kovasti, tuosta on hyvä jatkaa!! Se Danny ku se on niin tekevänä poikana jääny jo pentulaatikko ajoilta mieleen... Edelleen muistan ne pääsiäishöyhenet, mitkä toveri oli uupuneen kasvattajan nukkuessa levitellyt ympäri huonetta ja loppuun vielä kastellu ne ajattellen vissiin että niistä kasvaa lintuja tai jotai...Kuvaa ei nyt tähän hätään löytyny uudelta koneelta, täytyyki Satua ja A-P:tä ahistella näissä merkeissä.

Sitte E-penskoissa Sylvi sylpanteri eilettäin tehny ekan nollansa maxi kakkosissa, ohjaajan mukaan suoritus oli koirulilla sen verran hieno että suorastaan kylmät väreet oli hiipinynnä iholle. Tietenki Riikka itse unohti, että sillä itselläänki tais olla jotai tekemistä asiassa Onnea tytöille, ootte kyl huippuja.

Roxy (F-pentue) ja Jenny on tehny pari mallikasta toko tulosta alokkaissa nyt iha viime aikoina, ensimmäisen voittaneet hienoilla fiiliksillä. Loistavaa tytöt!! Jatkakaa entiseen malliin.

Kitsi (E-pentue) on myös agilityn saralla liidelly loisteliaasti, taitaapa kohta kakkosissa liidellä ku hienoja nollia jo pari kasassa. Nopeita tyttösiä nuo Nabun lapset, isäänsä selkeästi tulleet!!

MIndy E-pentueesta kävi suorittamassa hienosti MH-testin heinäkuussa, Rillan ja Mindyn blogissa aiheesta enempi. MIndy on kyllä hieno koira. Hyviä tokotuloksiaki ovat tässä tekaiseet vähä aikaa sitte.

Asta käväisi kans tuossa kesällä pelastustottis kokeessa ja suoritti pikkuinen se hienosti hyväksytysti. Asta myös käväisi luonnetestissä heinäkuun alussa ja ihan äiteensä kaltaiset pisteet sieltä nappasi, sillä erolla että oli laukausvarma ku Nana taasen oli ärtyisä testissä.

Sitte pitänee mainita että Sidin ensimmäisistä lapsosista Sintin kanssa Särkivaaran Sissi alias Sala on tehnyt edelleen vakuuttavaa PK työskentelyä entisten meriittien lisäksi. Samppa ja Sala SM 2 EK:ssa ja tänään tuli viestiä että toinen HK3 ykköstuloksella, tyttösellä alkaa olla jo melkoisen vakuuttava meriitti lista.

Hmmm olikoha sitä muuta... noh lisätään perästä jos unohtu.

Pentu uutisia sen verran, että kuulostais ja näyttäis siltä että Lilylle, Nabun juhannus heilalle on tulossa lapsosia. parin viikon sisään ne taitaa muistini mukaan syntyä, jotes pitkään ei enää jännittämistä sillä saralla, että mitäs sieltä tulee. MIelenkiintoinen pesue, tykkäsin kovasti Lilystä, sellaisen pienen redhölmön minäki voisin joskus ottaa. Nyttemmin on koirakiintiö kyllä ehottomasti täynnä.

Niin ja heinäkuussaha meillä oli GHOSTEYE'S päivät täällä meillä. Porukkaa oli kyllä mukavasti ja kelitki meitä suosi. Oli kerrassaan mukavaa nähä kauimmaisia kasvatteja PIIIITKÄSTÄ aikaa ja huomata edelleen kuinka hyvissä käsissä koirulit ovat. Harmittaa iha hitosti, että unohdin omalla kameralla ottaa kuvia!!! Mutta TImon blogista ainaki löytyy ja luulempa että Ojasen Annella on jokunen kuva ja Eveliina ja Inkeriki niitä napsi. Kandee käyä kurkkimassa kuvasia kasvattien blogeista. Näitä nyt ehdottomasti täytyy alkaa perinteenä pitää, sillä sen verran hienoa se on nähdä noita kasvatteja ja niitten aikaansaannoksia omistajiensa kanssa. Kyllä sai kerrassaan olla ylpeä kun näin Köpin, Astan ja Vegan ja Sylvin haku treenejä, sain olla ukkona itekki. Aivan siis upeita koirulaisia enkä yhtää nyt oo puolueellinen, ne vaan on hitsin hienoja. Loistavaa työtä omistajat tehneet!! Lisäksi meiän pihamaalla treenailivat tokoa kukanenki omaan tahtiin ja kyllä siinä vanhaki (meikä) nuortu ku katseli tovereitten työskentelyä. Jopa sen verran innostuin, että ollaan piiikkuisen itekki koiruleitten kans lämmitelty toko juttuja. Ja jopa haaveilen että jos tässä joskus Nabua sais voittajaan väännettyä ja Hukan kans taas jatkaa uudella innolla tähtäimessä alokas, muille sitte vaikka ihan huvin vuoksi. Mutta joo viikonloppu tapaaminen oli kyllä tosi mukava jutska, mulla on huippu tyyppejä noissa kasvateissa omistajineen, KIITOS VIELÄ KAIKILLE!!

Sitte siihe uuteen perheenjäseneen. Pari viikkoa sitte muutti Nanan ja Taitsun poika Sulo takaisin kotiin. Elämäntilanteet joskus muuttuu sillä tapaa, ettei aikaa riitä kaikkeen tarpeeksi ja koirien kohdalla se monesti tarkoittaa sitä että siitä seuraa ongelmia,eteski energisen tekevän aussien kanssa. Ja jottei nuorta 3v täysin tervettä koirulia olisi tarvinnut lopettaa, päätin ottaa Sulon meille. Sulo EI etsi uutta kotia, vaan pysyy meillä. Aika näyttää  miten sopu neljän uroksen ja kolmen nartun taloudessa antaa sijaa, mutta parin viikon yhteiselon perusteella näyttäis ettei ongelmia ainakaan toistaiseksi ole. Sulo sulautuu joukkoon yhtä "kahjona" kakarana kuin kaikki nuo minun muutki koirulit. Laumajärjestys näyttäis olevan hyvin selvä. Pieni yhteenotto kuningas Nabun kanssa selvitti hyvin nopeasti mikä on pojan asema. Nana äippä  kertoi heti eka päivänä, että kuka sitte määrää Nabu ja Sulo mittaili viikon verran toisiaan, kunnes pieni törmäys aiheutti kähinän, mutta kyllä Nabu on niin vahva niin henkisesti kuin ruumiillisestikkin että siinä pienet pojat hyvin nopeasti muistaa paikkansa. Hukka ja Tane taas pitää "isompana" Suloa ja nartut nyt on aina poikien yläpuolella. Jotes näillä nyt mennään. Aika näyttää mitä sitä Sulon kanssa puuhaillaan, ainaski se täytyy nyt mielenkiinnosta luonnetestissä käyttää ja vaikka se on pieni urokseksi niin minun silmään tosi nätti, niin kait sitä jonku tuomarin arvosteltavana kauneudenki suhteen täytyy käyttää kunhan turkki saadaan kuntoon. Muita kilpailullisia suunnitelmia ei tähän hätään ole, sen verran paljon on hommaa, että sen verran puuhaa on että kotioloissa pärjäillään henkisesti tasapainossa.

Tällä hetkellä treenailen Nabun ja Hukan kans agiliidossa Active Dogilla edelleen, talveksi jätän Hukan sillä saralla "kasvamaan" ja siirrymme toko puuhasteluihin. Nabun kans tavoitellaan edelleen valmennuspaikkaa ja tarkoitus olis nyt syksyllä vähän enempi kisaillakki. Ens viikonloppuna startataan neljän startin verran, että siitä se taas lähtee. Jälkeäki olis tarkoitus tässä vielä syksy mittaan jokunen ehtiä ottaa. Nanan kans jäi piirinmestaruuskisat väliin ku unohdin tollo ilmoittaa ajoissa. Mutta ehtiihän tuota ens vuonnaki

Siinäpä sitä jotakin, yritämpä taas piakkoin kirjoitella lisääki. Loppuun vielä muuan kuva.Ensimmäisenä poseeraa Nanan ja Nabun poika Mango, ghosteye's tapaamisen vierailijoita Torniosta

Siinäpä sitte alla Indy, samaa sarjaa. MIte se voiki niin Sidiä muistuttaa...

Ja sitte Hukka samalta kuvailu sessiolta ja samaa sarjaa. Harmi ku Eetusta ja Iitasta en älynny sitte myöhemmin ottaa kuvaa ku kävivät.

Nana ja poikansa Sulo

Sulo (Ghosteye's Dancing Phantom) Aurinko ilmeisesti polttanu turkin tosi haaleaksi, mutta alta tulossa kaunis ruskea turkki. Sulohan on väriltään oikeasti Red Merle, merle väritystä tosin löytyy vain puolikkaasta päästä, joka ei nyt juurikaan haalistumisen vuoksi erotu.

Siinäpä sitä tärkeimpiä uutisia tällä erää, yritämpä olla taas aktiivisempi edestä päin.