Meinaan Mindyllä  Elikkä ihan onnistunut reissu käytiin Jokelassa viikonloppuna. Ja jos nyt onni on myötä, sieltä sitte jotain tulee jos on tullakseen. Hommat on kyllä ihan oppikirjan mukaan hoideltu

siinä ne hymyilevät rakastavaiset

Önska pörröläinen on kyllä aivan ihanuus koira, minä tykkäsin, kerrassan cool äijä, juuri sopiva tuollaiselle Mindyn kaltaiselle nuorelle tyttöselle. Sanoisin että täydentävät toisiaan mukavasti luonteitten osalta. Mindy kyllä on niin Lissu monessa asiassa, että tosiaanki ihan ihmetellä pitää, että miten voi äitee ja tytär olla niin samanlaisia vaikkeivat asu saman katon alla. (eh joissakin asioissa myös yhtä blondi ) Mutta kilttihän se on Mindy ja hyvä tapainen reissu koira, kerrassaan helppo oli ottaa matkaan ja käyttäytyi paremmin melkein ku omat koirat.

Hääpari alla

Lähdettiin tosiaan perjantaina töitten jälkeen Jounin kans ajeleen ja Oulusta otettiin Mindy kyytiin. Matkassa meni lähes se 8h, jotes perillä oltiin noin 22.30 pienten ohi ajojen jälkeen. Yötä saatiin olla Tytin ja Sampan luona ja eipä parempaa majapaikkaa olis voinu toivoa. Kerrassaan mukava reissu, ihan saattoi loman kannalta ottaa. Kiitos vain koko perheelle, etenki Jonnalle ja Jonille maukkaasta lauantain ruuasta.

Perjantai iltana käytiin vielä tutustelu reissu koirien kans, vielä ei sillo ollu ihan parhaimmillaan Mindy, mutta ei ollu kärttyisyyttä enää niinkuin oli keskiviikkona kun käväisi meillä poikia kiusaamassa. Lauantaina ne tarkkaili aamupäivästä toisiaan ja olivat kuin vanha pariskunta konsanaan, ei mitään suureellisempia ajatuksia lemmenleikeistä. Päiväs aikaan käytiin sitte Jumbossa, Mindy oli mukana ja sitte vierailtiin Tuulan, Saken ja Mannen luona sekä Ellun eläintarhassa. Sen jälkeen syömään ja sitte käytiin vielä treenaamassa, tai muut treenas me Jounin kans katottiin ja mä kuvasin. Mukana olivat myös Musti ja Sanna, oli aivan ihana nähdä heitä ja kuinka pitkällä he olivat jo tokossa. Ei sinällään ihme että pääsivät maajoukkueen valmennusrenkaaseen, kuten myös muuten Samppa ja Töpö. Tytin ja Rikin puuhat on kyllä myös sitä luokkaa, että aijai mitä niistä vielä tuleekaan. Ja parasta oli kyllä nähdä 10v Jonnan ja Önskan tokoilua, ihan kylmät väreet tuli niitä kattellessa.Kyllä ei oo omena kauas puusta pudonnu sen tyttösen kohdalla  Kiitos vielä kaikille!!

Noh sitte ku oli treenailtu niin lähdettiin käymään lauantai illan myöhäisinä hetkinä vielä koirien kanssa (Önska ja Mindy) mettä lenkillä ja kappas vaan niinhän se sitte lauantai illan huumassa lempi leiskahti ja hommelit saatiin tehtyä. Olettaisin että ajankohta oli kyllä melkoisen oikea, koska Mindy ei ääntä päästäny koko toimituksen aikana!! Yleensä kyllä ekakertalaiset  minun tytöistä on enemmän tai vähemmän "valittaneet". Noh sehän helpotti kummasti meitä ihmisiä ja olihan sitte mukava mennä saunaan ja käydä vilpoisassa uima- altaassa pulahtamassa. Oli ihanaa ja kyllä teki hyvää niin sielulle kuin kropalle.

Sunnuntai aamuna me käytiin vielä kokeilemassa uusintaa, mutta ei ollu Mindy enää niin halukas ja muutenki kiire siinä haittasi puuhia, joten totesimme että yksi kerta riittää jos on riittääkseen. Niinpäs 12 aikoihin lähdimme ajelemaan takaisin kotiin. reissu oli kerrassaan mukava, kiitos vielä Sampalle ja Tytille perheineen!! Ai niin ja vähän oli hienoa nähdä Sidin lapsia Salaa ja Sakkea, miten ne olivatkaan isänsä näköisiä..ikävä tuli vanhaa kaveria.

Kotiin saavuttiin pikkuisen ennen ilta kahdeksaa ja siitähän sitä melkein suoraa sai sitte lähteä Salla harjoittelijan kanssa talliin, Salla oli jo ehtiny iltahommat aloittaa. Jenna, Salla, Jontte ja Ville olivat pitäneet huushollin hyvin pystyssä ja kaikki oli tehty niinkuin pitääki. Pennut olivat parissa päivässä pulskistuneet valtavasti!! Melkoisia palleroita. Tinni on kyllä niin tunnollinen ja huolehtiva äiti, ettei paremmin vois olla. Pennut ovat tyytyväisiä, laatikossa on hiljaista kuin huopatossu tehtaassa, lukuunottamatta "lypsykoneiden" pientä ääntä  Ihania palloja. Tasaiseen tahtiin kasvavat ja kaikki tosi hyvä kuntoisia ja reippaita pennun alkuja. Jännä kun kolmella pennulla on isänsä täplä päässä ja muutenki ihanan tummat säännölliset maskit naamassa selkeillä ruskeilla merkeillä. Yks tytöistä on kyllä aika tummasti värittyny, mutta muut aika nättejä väreiltään.

Tinnin ihanat pullukat

Synnytys Tinnillä tosiaan alkoi keskiviikko aamuna klo 6.30, siis työnnätys, jäin kotiin kattoon että ensimmäinen pentu pääsee kunnolla maailmaan ja sitte vasta kiirehdiin töihin. Ennen lähtöä herätin Jonten kattomaan että kaikki sujuu ja merkkaamaan pentujen syntymä ajat ylös. Yhdeksän aikaan kaikki pennut olivat syntyneet, jotes mukavaa vauhtia kaikki tulivat maailmaan. Kolmisen viikkoa on rauhaisaa ja sitte luulen että pikkuhiljaa alkaa vauhtia laatikossa olla. Pennut on muutoin alustavasti varattu, mutta toinen poika on vielä vapaana.

Että sellaista sitä näin äkkiseltään tänne tällä erää. Ai niin onhan se Kitsi tupla nollat viikonloppuna Virpin kans tehny agiliidossa ja Tane, Kiksi ja Kitsi on myös olleet Kuttukuussa paimentamassa. Tiina soitteli Tanesta että olihan se saanu kovasti kehuja, kuulemma kerrassaan hieno paimenpoika . Muut ei oo vielä ilmoitelleet, kuinka meni mutta Tiinan puheista päätelleen ei hullummin. Muuta tässä ei tähän saumaan tuu mieleen, mutta palaan taas pian asiaan.

Niin vielä sanottakoon että Mindyn ultra on juhannuksen jälkeen, siihen saakka jännitetään kuinka kävi.