Meillä on kotona tuo netti nyt niin tökkiny, että ei sitte millää oo onnistunu blogia päivittää. Mikä lie häiriö nyt ollu ku yhteys katkeaa vähä väliä. Sähköpostienki kirjoittelu ollu yhtä tuskaa ku kesken viestin saattaa katketa yhteys.Siinäpä sitte syy että en oo saanu niitä kuvia reissusta laitettua, mutta jospa sitä lähi päivinä kuiteski onnistuis jotai saamaan. Sitä ennen Enkin kuulumisia yms. voi käydä lukemassa Enkin ja Rhean blogista http://sannakan.vuodatus.net/ Siellä on mm. Voysin MH-testistä hyvä suomennos ja muutama hyvä kuva nuoresta parista.

Muutoin täällä meillä arki on taas alkanu normaalin kiireiseen tapaan.

Sillä välin kun olin reissussa, oli toinen hiiristä pitäny lopettaa. Sille reppanalle kasvoi aivan valtavat kasvaimet kylkiin. Hiirillä kuulemma yleisiä nuo kasvaimet. Noh ihan mukavan hiiren elämän ehti elää, kun ikää oli jo kuitenkin 1.5v. Hiiret yleensä sen max. 2v kuulemma elää. Toinen tytöistä on vielä hyvä kuntoinen ja vilkas vipeltäjä.

Niin ja Nanan ja Taitsun tyttö Nuppu on myös käynyt kuvauttamassa niveliään. Sekä kyynärät että lonkat kuvattiin, jostain syystä kuitenkin kyynär kuvat on jääneet jonnekkin välille tai kadonneet kennelliitosta, sillä Eija kertoi, että vastaukset tuli vain lonkista...Asiaa selvitellään, toivottavasti löytyvät ettei tarvi uudelleen kuvata. Lonkat B/B että terve sisarus sarja edelleen näiltä osin. Kyynäret on lähteneet kyllä 0/0 kennelliittoon mutta nähtäväksi jää millaisena sitte tulevat takaisin, kun kerta ovat hukkareissulla olleet.. Nuppu oli pesueen seitsemästä pennusta viides joka on nyt kuvattu ja terveeksi todettu, hieno homma (-:

Kuulumisia lisää taas myöhemmin.