No niin, nyt sitte ollaan jo siinä pisteessä, että se tuo "mamselli" muutti meille pariksi kuukaudeksi (Ö melkoinen lyllerö onki tyllerö (-: Sanna ja Tuomas ajeli ystävällisesti tuomassa muorin tänne. Juokastiin kahvit ja käytiin muutama perusasia Enkin arjesta läpi. Ja kun tuli Sannan ja Tuomaksen aika lähteä, lähettiin käymään pikku kävely lenkki Enkin kanssa, jottei tartte "äipän" perään niin kauhiasti itkeä. Ku tultiin takas, niin tokihan se Enki kävi huoneet läpi, että missähän se oma porukka on, mutta kun totesi ettei niitä enää näy, niin alkoi leppasta meikäläisen perässä (-: Nyt se sitte makoilee tuossa eteisessä iha minun näköyhteydessä ja pikkuisen itkeskelee, mutta loppujen lopuksi ihan rauhallisena tuossa makoilee. Onneksi ollaan tuttuja, koirulin on huomattavasti helpompi sopeutua tänne.

Omat koirat on vielä ulkona, käytiin aamupäivästä sellainen kunnon metsälenkki omien kanssa, jotta on aikaa hengailla Enkin kanssa tämä alkupätkä. Illalla  käydään vielä omien koirien kans lampaat huolehtimassa ja sitte ne saapiki tulla sisälle tuonne omiin tiloihin. Tämä viikko pysytellään ihan erossa mammasta, ettei tule mitään yllättäviä yhteyden ottoja. Luultavasti Nana on se joka eniten on "ärsyyntyny" vieraasta. Mutta eiköhän se siitä, toivotaan nyt että ei saada yskätartuntaa ja muutoinkin loppu aika menis hyvin ja synnytys sujuis luonnollisesti. Jännittävä viikko siis edessä.

Nyt tosiaan alkaa olla viikkoja sellainen 8 täynnä, jotes viikon päästä suurinpiirtein aletaan jännittämään niitä synnytys hommia. Toistaiseksi Enki näyttäs olevan hyvinki virkeä mamma ja sängylle hyppiminen ei tuota minkään sortin ongelmia. Huomis aamusta aletaan mittailla lämpöjä, jotta tiietään milloin se mahdollinen H-hetki sitte on lähellä.

Alla kuva Enkin "pesästä"

2126542.jpg

Mamma tosin katsoi parhaaksi makoilla vielä sängyllä (Ö

2126546.jpg

Sitte muihin uutisiin. Katri ja Krissem Ghosteye's Christmas Angel (Lissu x Riva) avasivat tänään toko uransa ja täytyypä sanoa että ei olleskaan hullummin (Ö Tyttöset nappasivat komian ykköstuloksen eka kisassaan ja sijoittuivan 13 alokkaan joukossa toiseksi (-: Valtavasti vielä täältäkin kautta onnea nuorille. Katrihan on ite vasta 16 ja Krisse täytti pari päivää sitte 2v. Tuomarina kisassa oli Piritta Pärssinen. Pisteitä tyttösille kertyi yhteensä 179,5 ja osa-alueet näyttivät tältä:

Luoksepäästävyys 10, Paikalla makuu 10, Seuraaminen hihnassa 8, seuraaminen vapaana 7,5, maahanmeno 9, luoksetulo 10, seisominen 9, hyppy 9, kokonaisvaikutus 9.5. Jotes lupaava on uran alku, mielenkiinnolla tässä nyt seurataan, mitä jatkossa seuraa (Ö

Muutoin on häselletty entiseen malliin. Lisää "äitiys juttuja" yritän päivitellä mahdollisimman tiheään.