Niin se taas viikko on vierähtänyt ja vauhti vaan kovenee (-:

Reippaita pupseja, syövät hyvin, kasvavat hyvin ja muutenkin mukavan reippaita kavereita. Sellaisia ihan onnettomia nyhveröitä ei tähän mennessä ole joukosta erottunut ollenkaan. Ja "tottelevaisiakin" ne ovat, kun aamulla "piipitän" ne pentulaatikkoon odottamaan, että siivoan suurimmat sotkut ennen ruokintaa, niin juoksevat kiltisti kuin lammaslauma perässä. Sieltä sitten kaksi kerrallaan nostelen ruokakupille. Omia kuppeja ne ei vielä ole saaneet, kun Kiimingistä ei sellaisia löytynyt ja kaupunkiin en ole ehtiny shoppailemaan. Syövät siis kolmelta lautaselta sulassa sovussa hirmuisella tohinalla. Syönnin jälkeen "piipitän" ne sitten ulos, (pentulasta menee suoraan ovi ulos) ja niin se kiltti lammaslauma jälleen täyttä laukkaa tottelee kiltisti äippää (-:...tosin aika usein Elli (pikku nabu) ja Tähti jäävät tarkistamaan jäikö kuppeihin mitään (-: Ulos sitten väännetään ne tortut ja pisut kiltisti niinkuin kunnon koiran kuuluu. Paperia kuluu huomattavasti vähemmän ja siistimpääkin on pentulassa nykyisin. Muutenkin ne aika fiksusti suurin osa pyrkii paperille tekemään asiat, jos pentulassa sattuu olemaan vain muutama paperi siivouksen jäljiltä.

Ulkona ne tietysti maistelee aina kaikkea mitä eteen tulee, niinkuin koiranpennut yleensä tekevätkin. Kukkapenkin suhteen olen luovuttanut jo aikaa sitten, ne ainoatkin alut jota sieltä yrittää nousta, on kyllä jo tuhottu aika kiitettävästi, jotenka se vaatii kyllä aika perusteellisen uudistamisen kunhan pennut lähtevät uusiin koteihinsa. Ja vähän samalta näyttää nurmikon kohtalo myös..

Muutoin täällä ei nyt ihmeellisempää viimeisen viikon aikana ole tapahtunu. Muutaman pennun kohdalla on jo varmistus kuka menee mihinkin, mutta kolmen tytön kohdalla vielä mietin, mikä koti kenellekkin on paras. Ehkäpä huomenna selviää jo jonkin verran, kun loputkin pennun ottajat on käyneet tutustelemassa sakkiin.

Tänään sitte käytiin Nanan kans agility kisoissa...saldo nyt ei häävit taaskaan, kun ei sitä oo ehtiny treenata. Eka radalta loistava hylky ja toiselta tuli sitte 15 virhettä...lähinnä itteäni taas saan syyttää. Enki oli myös kisoailemassa kolmos luokassa ja tosi hienoja tuloksia Sanna ja Enki taasen tekivät. Eka radalta vitonen pienellä ohjaus virheellä ja toiselta sitte loistava nolla tulos. Enki siis jatkaa Sannan kanssa Nolla per kisa putkea (Ö mahtavaa tytöt. Huomenna sitte startataan yhen startin verran Nabun kans. Tinni kävi tänään ihmettelemässä taas kettua, tapasi siskonsa Netan ja kävi siinä samalla myös ensimmäistä kertaa katsomassa agility kisoja. Ja eihän tuo niitä sen ihmeellisempänä pitäny ku normaalia kotielämää (-:

Että tämmöstä tänne lyhyesti kertoiltuna. Tässä vielä linkki eilen otetuista videon pätkistä ja kuvista. Erittäin vaikeita kuvattavia alkavat olla ja se myös näkyy. Mutta "perhevideo" on mukava (-:

http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/Pennut6viikoa