Olis ollu enempiki äsken asiaa, mutta en tajua mihin hipaisin niin lähti taivaan tuuliin koko hemmetin teksti. Meikä kirjoitti hirmu pitkän tekstin pentutestistä ja laitoin tuossa kuviaki, niin kaik män!! Nyt ärsyttää sen verran paljon että testistä yritän kirjoitella uudemman kerran ja laitan vaan nyt lyhkäsesti asiaa.

Eli perjantaina lähti Roxy, Kiksi ja Köpi uusiin koteihinsa. Kiksi ja Hinni sekä Roxy ja Jenny samalla lentsikalla lentäen. Köpin haki sitte illalla Timo, Tiina (Vegan ihminen) oli mukana.

Tässä kuvat lähtijöistä:

Jenny ja Roxy

Hinni ja Kiksi

Timo ja Köpi

Sitte pakko laittaa tänne ilouutinen että Pipan (FIN TVA & AVA, JK1 Ghosteye's Black Pepper) käväisi tutkituttamassa jälleen silmänsä ja saimme kuulla ILOUUTISEN, silmät jälleen terveet ei merkkiäkään lasiaisvuodosta jota vielä viimeksi oli. Pipan lasiaisvuoto oli traumaperäistä (yhteentörmäys agilityssä ilmeisesti) Hieno juttu ja kiitos Marialle tulosten päivittämisestä. Seuraillaan tilannetta ja toivotaan että pysyy näin hienona!!

Sitte pari kuvaa talosta sisältä

Tässä kuva kodinhoitohuoneelta otettuna, takana autotalli josta puuttuu vielä vliseinä, sekä edessä uunin paikka.

Tässä kuva pääovelta päin, taustalla häärää rakas putkimieheni Pusu

Taloon tulee jo vesi sisälle ja tänään sinne on aloitettu (juuri parhaillaan) lattialämmitys kaapeleiden (vai mitä ne nyt on) asentaminen ja maalämpöpumppu siellä odottaa kans asentamista paikoilleen. Torstaina pitäis olla lattianvalu, sen jälkeen sitä vasta sitte hommiin päästäänki. Mutta hyvästi alulla. Jospa se siitä vielä.

Nyt pari pallukkaa (Nio ja Stella) ruokkimaan, sekä tietty muut. Stella ja Nio oli tänään tontilla mukana ja juoksivat kuin ainaski isot koirat toisten perässä ja hääräsivät lammas aidan vierellä ku isommat. Oli ne pikkuisen väsyneitä ku laitoin ne sitte autoon. Nukkuivat vielä äskenki ihan repo rankana alakerrassa. Melkoisia viikareita nämä kaks on, mutta osaa ne jo jotaki, meinaan istua ennen kuin saavat ruokakupin (-:

Testistä yritän jaksaa pian kirjoitella uudelleen...ärsyttää niin vietävästi ku kirjoitin niin paljon tarinaa ja prkele.