Iso läjä kuvia viikon sisällä otettuja. Uusimmat tänään otettuja videon pätkien kera. Harjoiteltiin jo "luoksetuloa" porukalla Hymy Penskojen vauhti kyllä kiihtyy päivittäin, tosi hauskaa porukkaa. Reippaan oloisia ja avoimina ainaskin tässä vaiheessa näyttäis olevan. Saalis leikit ovat alkaneet jo kiinnostaa ja etenki tuo ainokainen poika kantaa aina jotain sukkaa, paperi sutturaa tai Enki äipän solmulelua. Blue merle tyttö on porukan äänekkäin ja rauhallisin vaikuttas tällä hetkellä olevan ensimmäisenä syntynyt tyttö (vähän kuin kolmio kuonossa oleva kuvio) Poika on selkeästi rohkein, aika itsenäisesti jo tutkii paikkoja pieni hännän tynkä töröttäen pystyssä. Täytyy sanoa, että on se onni, että sille on jämäkkä koti tiedossa Silmänisku Mutta ihania persoonia taasen kaikki, saas nähdä mitä se sitte pentutesti kertoo aikanaan. Testi päivä on näillä näkymin 28.1. jos ei muutoksia tule, sitä ennen on silmätarkastus 22.1 ja sirutus ja muut tarkistukset 21.1. Näistä päivistähän ei sitte enää oo ku parisen viikkoa, niin pe.tuset suuntaavat uusiin koteihin. Ikävä niitä tulee, etenki nyt kun suurin osa lähtee etelää kohti. Mutta onneksi uudet tyypit on luvanneet pitää paljon yhteyttä Nauru. Hmm pakko tähän väliin mainita, että aika hauska tämä uus blogi, ku voi oikeita hymy naamoja laittaa.

Niiin ja onhan ne nimetki pennuille keksitty. Meni meillä taas monta iltaa Jennan kans ku mietittiin "naamaan" sopivia nimiä. Kiitos kaikille ketkä taasen nimi vinkkejä lähetti, niistä saatiin sopivalla sekoituksella iha mukavat nimet taasen kakruille. Perjantaina pistin rekkari anomuksen vetämään. Tässäpä ne nimet ennen kennelliiton vahvistusta kuvien kera.

Ekana  poika Ghosteye's Full of Action


Ja tytöt

Ghosteye's Finding Fame


Ghosteye's Flaming Pearl


Ghosteye's Fearless Finder


Ghosteye's Flash of Voys


Meikän älli ei nyt riittäny että millä keinon nämä käännetään täällä blogissa, en vaan löytäny sellaista namikkaa. Jos joku tietää niin kertoo sitte. En kehannu enää uusiksi hommaa alkaa tekemään. Mutta lisää kuvia ja videoita löytyy täältä: http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/10012009#

Kuulumisia lisää taas sitte myöhemmin.