No niin, onneks tuli sateinen päivä, niin pääsi lopussaki päivittelemään kuulumisia. En kerrassaan tajua miten ne nuo päivät menee niin vilisemällä. Tekemistä on siis edelleen riittäny ja riittää.

Mutta asiaan. Nanan ja Nabun lapsenteko hommatki onnistuivat sitte kuiteski ihan sujuvasti sitte ku se päivä oli oikia. Tiistaina Nabu oli jo sen verran vauhkona Nanan hajuihin, että ajattelin, että jos nyt ei Nana ala sen kanssa "hommiin" niin ei varmasti ollenkaa. Ja niinhän siinä sitte kävi että ku Tiistaina tulin töistä kotiin ja lähin metsään kokeilemaan, että jokos nyt tärppäis, niin johan "napsahti". Nana tosin oli ilmeeltään sellainen, että ei kait tässä muu auta ku "alentua" alamaisen hoidettavaksi, ku muitakaa ei oo tarjolla  Kiltisti se sitte seiso pienellä henkisellä tuella, kun rapsuttelin kaulasta ja pidin kevyesti kiinni. Ääntäkää ei päästäny koko session aikana, että taisi olla vaan periaate kysymystä parina edellisenä päivänä. Noh päivät oli ihan periaatteessa edelliseen astutukseen verraten kohdillaan, että jos hyvin käy niin parin kuukauden päästä sitte tulee pikku Nabuja ja Nanoja. Kuukauden päästä suunnalleen käytän Nanan ultrassa, niin saadaan vahvistus asiaan. Nyt ei sitte muuta ku toivotaan parasta.

Sitte muihin uutisiin. Taneli kaneli oli tuon Nana juoksu hurmion aikaan "kesälomalla" Tiinan ja Samin luona melkein kaks viikkoa. Kaneli pääsi kattelemaan Suomen maisemia tänä kesänä enempi ku meiän porukasta kukaa muu. Tiina, Sami, Rasu, Sanni ja Tane käväisivät keskellä Suomea mökkeilemässä ja kyläilemässä. Ja kyllä täytyy sanoa, että kuvista päätellen Tanelilla ei koti-ikävä oo vaivannu ja ihan varmasti on ollu hauskaa. Kotona ei varmasti oo hetikää niin mukavaa, kun joutuu olemaan paljolti tarhassa, etenki nyt ku Lissulla on tärpit menossa ja samaten Tinnillä. Tinniki se vissiin sitte huomenissa lähtee miehiin, mutta siitä sitte enempi kunhan asiaan on vahvistusta ja kerrottavaa. Mutta onneksi se Tane pääsee ainaki kerran viikossa edelleen agiliitoilemaan Tiinan kanssa. Tane ja Tiina meinaan pääsi Active Dogille jatkoryhmään ja jatkavat Kilpiän Annan erinomaisessa opetuksessa. Minä yritän kotiläksyjä hoidella aina kun suinki ehdin täällä kotosalla ja Tiina hoitaa sen paremman ohjauksen. Ens viikolla ehkipä meikä käy sitte kokeilemassa ku Tiina ei vissiin pääse...saas nähä kuin kulkee Mutta alla jokunen kuva Tanesta, ihanoita minun mielestä. Kuvat on ottanu "hoitosetä" Sami Varjo.

Tässä komistus lenkkeilee.

Ja jalkapalloa on tullu harrastettua

Pikkuisen se on jo äijän näköinen (-: sätkä suussa..

Tanen kaverit edessä Rasu 11v ja vieressä Sanni 4.5v. Molemmat tyttöset on irlanninterriereitä. Tane joteski värin puolesta sopii hyvin joukkoon (-:

Ja sitte taas asiasta toiseen. Tuli taasen meinaan tosi mielenkiintoisia terveys uutisia Lissun ja Nabun pennuista. Meinaan Sirius poika käväisi tutkituttamassa itsensä ja luusto oli näyttäny priimalta, tietysti kennelliitto kertoo sen lopullisen totuuden, mutta että hyvältä hyvältä oli näyttäny. Ja sitte se vielä parempi uutinen, se mielenkiintoinen, meinaan Siriuksellahan myös todettiin pentuna pieni iris coloboma "aukko", mutta nyt kun isona kävi peilauttamassa silmät uudelleen niin eipäs sitä aukkoa enää löydykkää. Mielenkiintoistahan tässä on se että ku tuon ei pitäisi hävitä.. Lissun ja Nabun 10:stä pennusta 3:lla todettiin siis pentu peilauksessa 6 viikon iässä pienet iris colobomat, nyt kaks näistä on saanu "terveen paperit", jotes jännittävää nähdä mitä kolmas saa kunhan pääsee käymään. Tästäkin asiasta yritän muistaa pitää ajantasalla.

Ja loppumaininnaksi täytynee sanoa, että elukoitten tallista on lopultakin päästy jo etes vähän pätkää seinärunkoa tekemään!!! Että ehkipä ne sittenki saa talveksi kunnon tilat, nämä kesämajoitukset ku ei mitkää häävit oo, mutta suojana kuitenki.

palaamisiin